Gebze’de okullar dezenfekte ediliyor

Gebze 15.09.2020 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1810+ kez okundu.
 

Gebze’de okullar dezenfekte ediliyor

Gebze’de dezenfekte çalışmaları devam ediyor.
Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında başlatılan dezenfekte çalışmalarına devam eden Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri okullarda da bir çalışma başlattı.   Uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitimin başlayacağı okullarda dezenfekte çalışmasına başlayan ekipler, özel olarak hazırlanan solüsyonla derslikleri ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri; belirlenen program dahilinde okulların ders zili çalmadan dezenfekte edilerek hazır hale getirileceğini bildirdi.  
Gebze’de dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında başlatılan dezenfekte çalışmalarına devam eden Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri okullarda da bir çalışma başlattı.

 

Uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitimin başlayacağı okullarda dezenfekte çalışmasına başlayan ekipler, özel olarak hazırlanan solüsyonla derslikleri ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri; belirlenen program dahilinde okulların ders zili çalmadan dezenfekte edilerek hazır hale getirileceğini bildirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.