Gebze'de Halk Meclisleri Aksamadan Devam Ediyor

Gebze 23.11.2019 - 14:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1641+ kez okundu.
 

Gebze'de Halk Meclisleri Aksamadan Devam Ediyor

Mahalle Meclislerinde kapsamında Hacı Halil Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; yeni çarşı, Şehit Numan Dede ve diğer merkezi caddeleri prestijli hale getirecek iyileştirme projelerini de en kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve gelir gelmez başlattığı Mahalle Meclisleri hız kesmeden devam ediyor. Hacı Halil Mahallesi sakinlerinin katıldığı Mahalle Meclisi toplantısına ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, belediye başkan yardımcıları Yusuf Burkut, Selamet Güner, Sedat Çelik, mahalle muhtarı, mahalle başkanı, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahallenin sorunlarını ve talepleri ilk elden dinlemek üzere Mahalle Meclisi toplantılarını düzenlediklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Şeffaf ve katılımcı belediyeciliği temele alan Gönül Belediyeciliğinin gereği olarak siz değerli hemşerilerimizle her platformda bir arada olma gayretindeyiz. ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR Bir sokakta, caddede ve bir mahallede meydana gelen eksiklikleri ve tamamlanması gerekenleri en iyi o mahallenin sakinleri bilir. Bu yüzden düzenlediğimiz Mahalle Meclislerimizde sizlerden gelen talepleri, önerileri ve şikayetleri alarak hizmetlerimizi bu gelen talepler doğrultusunda düzenleyip hayata geçireceğiz. Bu akşam siz değerli Hacı Halil Mahallemizin sakinlerinden talepleri ve şikayetleri alacağız. Bizlerle birlikte olan ilgili birim müdürlerimiz sorumluluk alanlarına düşen konularda notlarını alarak çözüm odaklı çalışmaları başlatacaklar. Söz verdiğimiz gibi ilçemizi birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı. Selamlama konuşmasının ardından mahalle sakinleri tek tek sorunlarını ve taleplerini söz alarak Başkan Büyükgöz’e iletti. Başkan Büyükgöz, sınırları çarşı merkezi de kapsayan Hacı Halil Mahallesi’nde yeni çarşı, Şehit Numan Dede ve diğer merkezi caddeleri prestijli hale getirecek iyileştirme projelerini de en kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi.  
Mahalle Meclislerinde kapsamında Hacı Halil Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; yeni çarşı, Şehit Numan Dede ve diğer merkezi caddeleri prestijli hale getirecek iyileştirme projelerini de en kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve gelir gelmez başlattığı Mahalle Meclisleri hız kesmeden devam ediyor. Hacı Halil Mahallesi sakinlerinin katıldığı Mahalle Meclisi toplantısına ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, belediye başkan yardımcıları Yusuf Burkut, Selamet Güner, Sedat Çelik, mahalle muhtarı, mahalle başkanı, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahallenin sorunlarını ve talepleri ilk elden dinlemek üzere Mahalle Meclisi toplantılarını düzenlediklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Şeffaf ve katılımcı belediyeciliği temele alan Gönül Belediyeciliğinin gereği olarak siz değerli hemşerilerimizle her platformda bir arada olma gayretindeyiz.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR

Bir sokakta, caddede ve bir mahallede meydana gelen eksiklikleri ve tamamlanması gerekenleri en iyi o mahallenin sakinleri bilir. Bu yüzden düzenlediğimiz Mahalle Meclislerimizde sizlerden gelen talepleri, önerileri ve şikayetleri alarak hizmetlerimizi bu gelen talepler doğrultusunda düzenleyip hayata geçireceğiz. Bu akşam siz değerli Hacı Halil Mahallemizin sakinlerinden talepleri ve şikayetleri alacağız. Bizlerle birlikte olan ilgili birim müdürlerimiz sorumluluk alanlarına düşen konularda notlarını alarak çözüm odaklı çalışmaları başlatacaklar. Söz verdiğimiz gibi ilçemizi birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı. Selamlama konuşmasının ardından mahalle sakinleri tek tek sorunlarını ve taleplerini söz alarak Başkan Büyükgöz’e iletti. Başkan Büyükgöz, sınırları çarşı merkezi de kapsayan Hacı Halil Mahallesi’nde yeni çarşı, Şehit Numan Dede ve diğer merkezi caddeleri prestijli hale getirecek iyileştirme projelerini de en kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.