Gebze'de CHP-İYİ PARTİ-GELECEK VE DEVA İşbirliği

Siyaset 06.05.2021 - 00:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2209+ kez okundu.
 

Gebze'de CHP-İYİ PARTİ-GELECEK VE DEVA İşbirliği

CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan' ın başlattığı 128 Milyar Dolar nerede etiketi ile İYİ Parti -Gelecek Partisi ve Deva Partisi arasında bir akım başladı.
CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan' ın başlattığı 128 Milyar Dolar nerede etiketi ile İYİ Parti -Gelecek Partisi  ve Deva Partisi arasında akım bir başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan'ın başlatığı: @avburakulukoylu başkanım ezberler bozuldu herkes farklı hikâye anlatıyor. Defalarca sorduk sürekli farklı yanıtlar alıyoruz. Damadın ve 128 milyar doların nerede olduğunu siz biliyor musunuz? @iyigebze arkadaşlar #128MilyarDolarNerede #DamatNerede etiketine: İYİ Parti Gebze ilçe başkanı AV. Burak Uluköylü  @gokhanorhanchp ve @iyigebze adlı kullanıcılara yanıt olarak @gokhanorhanchp başkanım Türkiye’ye katacakları bir değerleri kalmadığı gibi anlatacakları hikayeleride kalmadı. @KemalMemi4 sence varmı başka dinleyeceğimiz bir hikaye? #128MilyarDolarNerede #DamatNerede diye sordu. Burak Uluköylü'ye cevap Deva Partisi Gebze ilçe başkanı AV. Kemal memişten geldi. Kemal Memiş Burak Uluköylü'ye verdiği cevap ta : @avburakulukoylu başkanım Yılların emeği ile biriktirilen ve iktidarın bir kibritle yaktığı 130 milyar doları yine biz biriktiririz. Kaybedecek bir dakikamız yok. Hesap sormak ve Çözümü konuşmak gerekiyor. @ArabaciHasan Başkan sizin fikriniz nedir? #128MilyarDolarNerede? dieyerek....   Akımın son halkası olan Gelecek Partisi gebze ilçe başkanı Hasan Arabacı'nın Kemal Memiş'in etiketine: @KemalMemi4 Başkanım yetimin hakkı gitmiş, beşikdekinin geleceği yitmiş, bunların feri bitmiş! Damadın özrü 128 milyar dolara yetmiş ama onlar halka anlatacak masal bulamadıkları için 06 yaş grubuna çizgi film izletme peşinde. @mustafaturel41 Başkanım sizce #128MilyarDolarNerede? diyerek cevap verdi. Hasan Arabacı akıma Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Mustafa Turel'i de etiketledi ancak Turel henüz bir cevap yazmadı.
CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan' ın başlattığı 128 Milyar Dolar nerede etiketi ile İYİ Parti -Gelecek Partisi ve Deva Partisi arasında bir akım başladı.

CHP Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan' ın başlattığı 128 Milyar Dolar nerede etiketi ile İYİ Parti -Gelecek Partisi  ve Deva Partisi arasında akım bir başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe başkanı Gökhan Orhan'ın başlatığı:

başkanım ezberler bozuldu herkes farklı hikâye anlatıyor. Defalarca sorduk sürekli farklı yanıtlar alıyoruz. Damadın ve 128 milyar doların nerede olduğunu siz biliyor musunuz?

arkadaşlar #128MilyarDolarNerede #DamatNerede etiketine:

İYİ Parti Gebze ilçe başkanı AV. Burak Uluköylü 

ve adlı kullanıcılara yanıt olarak
başkanım Türkiye’ye katacakları bir değerleri kalmadığı gibi anlatacakları hikayeleride kalmadı.

sence varmı başka dinleyeceğimiz bir hikaye? #128MilyarDolarNerede #DamatNerede diye sordu.

Burak Uluköylü'ye cevap Deva Partisi Gebze ilçe başkanı AV. Kemal memişten geldi.

Kemal Memiş Burak Uluköylü'ye verdiği cevap ta :

başkanım Yılların emeği ile biriktirilen ve iktidarın bir kibritle yaktığı 130 milyar doları yine biz biriktiririz. Kaybedecek bir dakikamız yok. Hesap sormak ve Çözümü konuşmak gerekiyor.

Başkan sizin fikriniz nedir? #128MilyarDolarNerede?

dieyerek....

 

Akımın son halkası olan Gelecek Partisi gebze ilçe başkanı Hasan Arabacı'nın Kemal Memiş'in etiketine:

Başkanım yetimin hakkı gitmiş, beşikdekinin geleceği yitmiş, bunların feri bitmiş! Damadın özrü 128 milyar dolara yetmiş ama onlar halka anlatacak masal bulamadıkları için 06 yaş grubuna çizgi film izletme peşinde.

Başkanım sizce #128MilyarDolarNerede?

diyerek cevap verdi.

Hasan Arabacı akıma Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Mustafa Turel'i de etiketledi ancak Turel henüz bir cevap yazmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.