Gebze’de Büyükakın’a sevgi seli

Siyaset 16.12.2018 - 00:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2051+ kez okundu.
 

Gebze’de Büyükakın’a sevgi seli

Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükakın, esnafları da ziyaret eden hayırlı işler diledi.
Gebze’de Büyükakın’a sevgi seli   AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları kapsamında Gebze Kent Meydanı vatandaşlarla buluştu. Bölgede ki esnaflara bereketli işler dileyen Büyüakkın’a vatandaşlar tarafından gösterilen sıcak ve samimi ilgi de dikkatlerden kaçmadı. 7’den 77’e herkesle yakından ilgilenen Büyükakın, “Tüm uğraşımız insanımızın daha mutlu olduğu bir kent olmaktır. Evlatlarımız, can parelerimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızla gençlerimize daha yaşanabilir bir şehir oluşturmaktır” dedi.   “HİZMETLERİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ” Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve ilçe yöneticileri Büyükakın’a eşlik ederken, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla hasbihal etmeyi de ihmal etmeyen Büyükakın, bugüne kadar sürdürülen hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini belirterek, “15 yıl boyunca süren hizmetleri arttırarak sürdüreceğiz. Gebze bizim için çok değerli ve öyle kalmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.   “SEVGİYE VE İLGİYE LAYIK OLACAĞIZ” Gebzelilerin yoğun bir ilgi gösterdiği ve gönüllerini açtığı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Gönül Belediyeciliği” hedefimizin temelini oluşturan halkımızın her daim yanında olacağız. Bugün burada bize gösterilen sevgi ve ilgiye layık olabilmek için çok alışacağız. Temel hedefimiz vatandaşımızın mutlu olmasıdır. Gebze ilçemiz bize her daim desteklerini sunmuştur. Hizmetlerimizle de bu desteğin karşılığını vermek için çalıştık. Metro projesinin yapım çalışmaları başladı. Halkımızın beklediği bu çalışmanın proje çalışmasından geldiği süreci yakından bilen birisi olarak ifade ediyorum ki, bu proje Gebze ilçemize çok yakışacak” açıklamasını yaptı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Büyükakın, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 
Gebze Kent Meydanı’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükakın, esnafları da ziyaret eden hayırlı işler diledi.

Gebze’de Büyükakın’a sevgi seli

 

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları kapsamında Gebze Kent Meydanı vatandaşlarla buluştu. Bölgede ki esnaflara bereketli işler dileyen Büyüakkın’a vatandaşlar tarafından gösterilen sıcak ve samimi ilgi de dikkatlerden kaçmadı. 7’den 77’e herkesle yakından ilgilenen Büyükakın, “Tüm uğraşımız insanımızın daha mutlu olduğu bir kent olmaktır. Evlatlarımız, can parelerimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızla gençlerimize daha yaşanabilir bir şehir oluşturmaktır” dedi.

 

“HİZMETLERİ ARTTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve ilçe yöneticileri Büyükakın’a eşlik ederken, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla hasbihal etmeyi de ihmal etmeyen Büyükakın, bugüne kadar sürdürülen hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini belirterek, “15 yıl boyunca süren hizmetleri arttırarak sürdüreceğiz. Gebze bizim için çok değerli ve öyle kalmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.

 

“SEVGİYE VE İLGİYE LAYIK OLACAĞIZ”

Gebzelilerin yoğun bir ilgi gösterdiği ve gönüllerini açtığı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Gönül Belediyeciliği” hedefimizin temelini oluşturan halkımızın her daim yanında olacağız. Bugün burada bize gösterilen sevgi ve ilgiye layık olabilmek için çok alışacağız. Temel hedefimiz vatandaşımızın mutlu olmasıdır. Gebze ilçemiz bize her daim desteklerini sunmuştur. Hizmetlerimizle de bu desteğin karşılığını vermek için çalıştık. Metro projesinin yapım çalışmaları başladı. Halkımızın beklediği bu çalışmanın proje çalışmasından geldiği süreci yakından bilen birisi olarak ifade ediyorum ki, bu proje Gebze ilçemize çok yakışacak” açıklamasını yaptı. Çocuklarla da yakından ilgilenen Büyükakın, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.