GEBZE'DE BABA OĞUL BİR BİRİNİ ÖLDÜRDÜ!

3.Sayfa 08.04.2020 - 16:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2442+ kez okundu.
 

GEBZE'DE BABA OĞUL BİR BİRİNİ ÖLDÜRDÜ!

Edinilen bilgilere göre; olay bugün Gebze Barış Mahallesi 1810’da bulunan ikamette meydana geldi.Feyzullah.Ç (47) henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı 22 yaşındaki Cem.Ç ilet tartışmaya başladı.Çıkan tartışma kısa sürede büyürken,baba silahla ilk önce oğlunu daha sonra kendisini vurarak yaşamına son verdi.   Silah seslerini duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen ekipler yapmış oldukları ilk müdahalede baba ile oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi.Savcı tarafından yapılan incelemelerinin ardından cesetler morga gönderildi. Kaynak:Zeynel Oğuz

Edinilen bilgilere göre; olay bugün Gebze Barış Mahallesi 1810’da bulunan ikamette meydana geldi.Feyzullah.Ç (47) henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı 22 yaşındaki Cem.Ç ilet tartışmaya başladı.Çıkan tartışma kısa sürede büyürken,baba silahla ilk önce oğlunu daha sonra kendisini vurarak yaşamına son verdi.

 

Silah seslerini duyan komşuların haber vermesiyle olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri çağırıldı. Olay yerine gelen ekipler yapmış oldukları ilk müdahalede baba ile oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi.Savcı tarafından yapılan incelemelerinin ardından cesetler morga gönderildi.

Kaynak:Zeynel Oğuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.