Gebze'de 50 Ton Atık Geri Dönüşüme

Gebze 11.09.2019 - 00:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1927+ kez okundu.
 

Gebze'de 50 Ton Atık Geri Dönüşüme

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü
Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında 26 ton elektronik atık, 24 ton atık pil geri dönüşüme kazandırıldı.   Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında 26 ton elektronik atık, 24 ton atık pil geri dönüşüme kazandırıldı. Gebzeli duyarlı vatandaşlar, elektronik ve pil atıklarını, birçok noktada oluşturulan elektronik atık kutusuna atarak geri dönüşüme katkıda bulundu. Duyarlı vatandaşlar sayesinde tonlarca atık, doğaya zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılmış oldu. Daha sağlıklı bir gelecek için geri dönüşümün önemine değinen yetkililer, “Geri dönüşüme kazandırılan her bir atık, daha sağlıklı bir gelecek demek. Biz tüm vatandaşları bu konuda daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz. Lütfen atıklarınızı belirli noktalara bırakılan atık kutularına bırakın. Unutmayın ki elektronik atıklar, ömrünü tamamlamış piller çöp değildir” ifadelerine yer verdi.
Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında 26 ton elektronik atık, 24 ton atık pil geri dönüşüme kazandırıldı.

 

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında 26 ton elektronik atık, 24 ton atık pil geri dönüşüme kazandırıldı. Gebzeli duyarlı vatandaşlar, elektronik ve pil atıklarını, birçok noktada oluşturulan elektronik atık kutusuna atarak geri dönüşüme katkıda bulundu. Duyarlı vatandaşlar sayesinde tonlarca atık, doğaya zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılmış oldu. Daha sağlıklı bir gelecek için geri dönüşümün önemine değinen yetkililer, “Geri dönüşüme kazandırılan her bir atık, daha sağlıklı bir gelecek demek. Biz tüm vatandaşları bu konuda daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz. Lütfen atıklarınızı belirli noktalara bırakılan atık kutularına bırakın. Unutmayın ki elektronik atıklar, ömrünü tamamlamış piller çöp değildir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.