GEBZE'DE 2 YAN KESİCİ YAKALANDİ

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.04.2021 - 20:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2117+ kez okundu.
 

GEBZE'DE 2 YAN KESİCİ YAKALANDİ

Kocaeli'de yankesicilik iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yankesicilik iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gebze'de 31 Mart'taki yankesicilik olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.   Gözaltına alınan şüphelilerden Y.K'nin çoğunluğu yankesicilik ve hırsızlıktan olmak üzere 24, M.K'nin ise 18 suç kaydı olduğu belirlendi.   Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerden M.K. serbest bırakıldı, diğeri ise adliyeye sevk edildi.   Zanlı Y.K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Kocaeli'de yankesicilik iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yankesicilik iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gebze'de 31 Mart'taki yankesicilik olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

 

Gözaltına alınan şüphelilerden Y.K'nin çoğunluğu yankesicilik ve hırsızlıktan olmak üzere 24, M.K'nin ise 18 suç kaydı olduğu belirlendi.

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerden M.K. serbest bırakıldı, diğeri ise adliyeye sevk edildi.

 

Zanlı Y.K, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.