gebze cuma pazarı gebze mevlana kapalı pazar yeri gebze pazarl yeri

Gebze 24.09.2018 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 5505+ kez okundu.
 

gebze cuma pazarı gebze mevlana kapalı pazar yeri gebze pazarl yeri

Cuma Pazarı Mevlana Modern Pazaryerinde
Vatandaş ve Esnaf Modern Pazar’da      Cuma pazarının kurulduğu Mevlana Modern Pazaryerinde alışverişlerini gerçekleştiren vatandaşlar ve pazarcı esnafı sağlanan hizmetten ve modern pazar yerinden oldukça memnun.    Gebze Belediyesi tarafından inşası tamamlanan ve Cuma Pazarının taşındığı Mevlana Kapalı Pazarı Gebzelilere hizmet vermeye başladı. Cuma Pazarının taşındığı Mevlana Modern Kapalı Pazarı hem pazarcı esnafı hem de Gebzeliler tarafından oldukça beğenildi. HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda hem esnaf hem de alış veriş için gelen vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünüldü. İçerisinde mescit, tuvalet, ofisler, dükkanlar, soğuk hava depoları bulunan kapalı pazarda yürüyen merdiven ve engelli vatandaşlar için asansör bulunuyor. ÜCRETSİZ ULAŞIM KOLAYLIĞI Gebze Belediyesi tarafından Gebzelilerin yeni pazar yerine rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.Düzenlenen ücretsiz otobüs seferleri saat 10:00’da başlıyor, son olarak pazar yerinden 17:30’a kadar devam ediyor.Güzergahlar ise şu şekilde; Arapçeşme Mahallesi; Trafik Eğitim Parkı, Namık Kemal Caddesi, Balkan Türkleri Derneği, Şehit Oktay Kaya Caddesi, Fatih sultan Mehmet Cami, Güzeller Mahallesi; Şehit Mevlüt duru Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Parkı, Akse Sapağı, Osman Yılmaz Mahallesi; İstanbul Caddesi(Mualla Ateş), Develi Durağı, Trafo Meydanı, Şehit Yılmaz Argon Caddesi ve Gebze Meydanı Mustafa Paşa Cami önünden şeklinde gerçekleşiyor. PAZARCI ESNAFINDAN KÖŞKER'E TEŞEKKÜR Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in modern kapalı pazar yeri projeleri pazarcı esnafını ve Gebzeliler tarafından takdir gördü. Kışın soğukta, yazın ise sıcak havalarda sokakta pazar açmanın oldukça zor olduğunu ifade eden pazarcı esnafı, kapalı bir alanda temiz bir ortamda pazar açmaktan dolayı oldukça memnun oldukları ifade etti. Pazar yerinde her şeyin düşünüldüğünü ifade eden pazarcı esnafı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e pazarcı esnafına verdiği değerden ötürü teşekkür etti. VATANDAŞ KAPALI PAZARDAN MEMNUN Mevlana Kapalı Pazarına cuma pazarı için gelen vatandaşlar pazar yerinden oldukça memnun. Her istediklerini bir arada bulabildikleri ve hava koşullarından etkilenmeyen bir alanda pazar ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar, Mevlana Moder Kapalı Pazarına tam not verdi. Gebze'ye kazandırdığı bu güzel proje için Başkan Köşker'e teşekkürlerini ileten Gebzeliler, bu projenin Gebze’ye yakışan bir hizmet olduğunu dile getiriyor.
Cuma Pazarı Mevlana Modern Pazaryerinde

Vatandaş ve Esnaf Modern Pazar’da 

 

 

Cuma pazarının kurulduğu Mevlana Modern Pazaryerinde alışverişlerini gerçekleştiren vatandaşlar ve pazarcı esnafı sağlanan hizmetten ve modern pazar yerinden oldukça memnun. 

 

Gebze Belediyesi tarafından inşası tamamlanan ve Cuma Pazarının taşındığı Mevlana Kapalı Pazarı Gebzelilere hizmet vermeye başladı. Cuma Pazarının taşındığı Mevlana Modern Kapalı Pazarı hem pazarcı esnafı hem de Gebzeliler tarafından oldukça beğenildi.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda hem esnaf hem de alış veriş için gelen vatandaşların tüm ihtiyaçları düşünüldü. İçerisinde mescit, tuvalet, ofisler, dükkanlar, soğuk hava depoları bulunan kapalı pazarda yürüyen merdiven ve engelli vatandaşlar için asansör bulunuyor.

ÜCRETSİZ ULAŞIM KOLAYLIĞI

Gebze Belediyesi tarafından Gebzelilerin yeni pazar yerine rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.Düzenlenen ücretsiz otobüs seferleri saat 10:00’da başlıyor, son olarak pazar yerinden 17:30’a kadar devam ediyor.Güzergahlar ise şu şekilde; Arapçeşme Mahallesi; Trafik Eğitim Parkı, Namık Kemal Caddesi, Balkan Türkleri Derneği, Şehit Oktay Kaya Caddesi, Fatih sultan Mehmet Cami, Güzeller Mahallesi; Şehit Mevlüt duru Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Parkı, Akse Sapağı, Osman Yılmaz Mahallesi; İstanbul Caddesi(Mualla Ateş), Develi Durağı, Trafo Meydanı, Şehit Yılmaz Argon Caddesi ve Gebze Meydanı Mustafa Paşa Cami önünden şeklinde gerçekleşiyor.

PAZARCI ESNAFINDAN KÖŞKER'E TEŞEKKÜR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in modern kapalı pazar yeri projeleri pazarcı esnafını ve Gebzeliler tarafından takdir gördü. Kışın soğukta, yazın ise sıcak havalarda sokakta pazar açmanın oldukça zor olduğunu ifade eden pazarcı esnafı, kapalı bir alanda temiz bir ortamda pazar açmaktan dolayı oldukça memnun oldukları ifade etti. Pazar yerinde her şeyin düşünüldüğünü ifade eden pazarcı esnafı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e pazarcı esnafına verdiği değerden ötürü teşekkür etti.

VATANDAŞ KAPALI PAZARDAN MEMNUN

Mevlana Kapalı Pazarına cuma pazarı için gelen vatandaşlar pazar yerinden oldukça memnun. Her istediklerini bir arada bulabildikleri ve hava koşullarından etkilenmeyen bir alanda pazar ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar, Mevlana Moder Kapalı Pazarına tam not verdi. Gebze'ye kazandırdığı bu güzel proje için Başkan Köşker'e teşekkürlerini ileten Gebzeliler, bu projenin Gebze’ye yakışan bir hizmet olduğunu dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.