Gebze Belediyesinin 4 Başkan Yardımcısı belli oldu..

Gebze 09.08.2020 - 18:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2282+ kez okundu.
 

Gebze Belediyesinin 4 Başkan Yardımcısı belli oldu..

Gebze belediyesi başkanı Zinnur Büyükgöz Belediye bünyesinde bazı müdürlüklerde değişime giderek radikal adımlar attı.
Büyükgöz'ün dikkat çeken en önemli ataması ise Seçim zamanından buyana boş olan 4. Başkan yardımcılığı koltuğu idi. Büyükgöz bu koltuğa Tecrübeli bir ismi olan Ali Kaya'yı getirdi... Kaya'ya bağlanan müdürlükler ise Teknik Birimler, İMAR VE  Park ve bahçeler müdürlüğü  Gebze belediyesinde Yapılan değişime göre; Teftiş Kurumu Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İşletme ve İştirakleri Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü, Dış İlişkiler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde rotasyona gidildi. En çok merak edilen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Hasan Güler'in yerine Caner Bebe, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün başına Hacı Key getirildi. Mezarlıklar Müdürlüğüne Yalçın Yıldırımtepe, İştirakler Müdürlüğüne Mehmet Yılmaz, Muhtarlıklar Müdürlüğüne Erhan Ekşi getirildi. 
Gebze belediyesi başkanı Zinnur Büyükgöz Belediye bünyesinde bazı müdürlüklerde değişime giderek radikal adımlar attı.

Büyükgöz'ün dikkat çeken en önemli ataması ise Seçim zamanından buyana boş olan 4. Başkan yardımcılığı koltuğu idi. Büyükgöz bu koltuğa Tecrübeli bir ismi olan Ali Kaya'yı getirdi...

Kaya'ya bağlanan müdürlükler ise Teknik Birimler, İMAR VE  Park ve bahçeler müdürlüğü 

Gebze belediyesinde Yapılan değişime göre; Teftiş Kurumu Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İşletme ve İştirakleri Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü, Dış İlişkiler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde rotasyona gidildi.

En çok merak edilen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Hasan Güler'in yerine Caner Bebe, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün başına Hacı Key getirildi.

Mezarlıklar Müdürlüğüne Yalçın Yıldırımtepe, İştirakler Müdürlüğüne Mehmet Yılmaz, Muhtarlıklar Müdürlüğüne Erhan Ekşi getirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.