GEBZE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI DESTEK

Gebze 06.05.2019 - 15:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2600+ kez okundu.
 

GEBZE BELEDİYESİNDEN ANLAMLI DESTEK

Gebze Belediyesi’nden Anlamlı Destek
Geçtiğimiz aylarda öğrencisi tarafından saldırıya uğrayarak şehit olan Necmettin Kuyucu adına açılan kütüphane için Gebze Belediyesi tarafından 130 kitap hediye edildi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda bağışları kitap kumbarasına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz adına belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik yaptı.   Eğitime her zaman önem veren bir belediye olduklarını ifade eden Çelik, “Başkanımız özellikle eğitime ve gençlere büyük önem veriyor. Bu anlamda Gebze Belediyesi olarak görevi başında şehit olan öğretmenimiz Necmettin Kuyucu adına açılan kütüphane için kitap bağışında bulunduk” dedi. Sedat Çelik daha sonra Yazar Nuri Pakdil’i ziyaret etti.
Gebze Belediyesi’nden Anlamlı Destek

Geçtiğimiz aylarda öğrencisi tarafından saldırıya uğrayarak şehit olan Necmettin Kuyucu adına açılan kütüphane için Gebze Belediyesi tarafından 130 kitap hediye edildi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda bağışları kitap kumbarasına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz adına belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik yaptı.

 

Eğitime her zaman önem veren bir belediye olduklarını ifade eden Çelik, “Başkanımız özellikle eğitime ve gençlere büyük önem veriyor. Bu anlamda Gebze Belediyesi olarak görevi başında şehit olan öğretmenimiz Necmettin Kuyucu adına açılan kütüphane için kitap bağışında bulunduk” dedi. Sedat Çelik daha sonra Yazar Nuri Pakdil’i ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.