Gebze Belediyesi Parklarda Kışa Hazırlık Çalışması Başlattı.

Gebze 22.11.2018 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2167+ kez okundu.
 

Gebze Belediyesi Parklarda Kışa Hazırlık Çalışması Başlattı.

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler,
Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan kış ayları öncesinde parklarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ağaç ve bitkilerin seneye daha sağlıklı olmaları için budama işlemlerini gerçekleştiriyor.   Ekiplerin çalışmaları doğrultusunda Yenikent Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Parkı, Balçık Mahallesi Balçık Meydan Parkı, Arapçeşme Mahallesi Veysel Karani Parkı, Arapçeşme Mahallesi Şehit Şaban Töngel Parkı ve Eskihisar Mahallesi Sakız Ağacı çevresinde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler,

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan kış ayları öncesinde parklarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ağaç ve bitkilerin seneye daha sağlıklı olmaları için budama işlemlerini gerçekleştiriyor.

 

Ekiplerin çalışmaları doğrultusunda Yenikent Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Parkı, Balçık Mahallesi Balçık Meydan Parkı, Arapçeşme Mahallesi Veysel Karani Parkı, Arapçeşme Mahallesi Şehit Şaban Töngel Parkı ve Eskihisar Mahallesi Sakız Ağacı çevresinde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.