GEBZE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Gebze 16.05.2020 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1971+ kez okundu.
 

GEBZE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Başkan Büyükgöz talimat verdi, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında fen işleri ekipleri Gebze’nin dört  bir yanında asfalt serimin yanı sıra reglaj, parke yol yapım çalışmaları ve onarım, bordur imalatı da gerçekleştiriyor.     Başkan Büyükgöz talimat verdi, Gebze’nin mahallerinde fen işleri ekipleri çalışmalarına hız verdi. 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla teyakkuza geçen fen işleri müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışma başlattı. Belirlenen program dahilinde mahallelerde iş başı yapan fen işleri ekipleri 4 günlük kısıtlama günlerinde sokak ve caddelerde sıcak asfalt serimin yanı sıra reglaj, parke yol yapım çalışmaları ve onarım, bordur imalatı da gerçekleştiriyor. Başkan Büyükgöz’ün talimatıyla sahaya inen ekipler, belirlenen program dahilinde 4 günü en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalarını tamamlayacak. 

Başkan Büyükgöz talimat verdi, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında fen işleri ekipleri Gebze’nin dört  bir yanında asfalt serimin yanı sıra reglaj, parke yol yapım çalışmaları ve onarım, bordur imalatı da gerçekleştiriyor.

 

 

Başkan Büyükgöz talimat verdi, Gebze’nin mahallerinde fen işleri ekipleri çalışmalarına hız verdi. 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatlarıyla teyakkuza geçen fen işleri müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışma başlattı. Belirlenen program dahilinde mahallelerde iş başı yapan fen işleri ekipleri 4 günlük kısıtlama günlerinde sokak ve caddelerde sıcak asfalt serimin yanı sıra reglaj, parke yol yapım çalışmaları ve onarım, bordur imalatı da gerçekleştiriyor. Başkan Büyükgöz’ün talimatıyla sahaya inen ekipler, belirlenen program dahilinde 4 günü en iyi şekilde değerlendirerek çalışmalarını tamamlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.