GEBZE BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI

Gebze 31.08.2020 - 20:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2720+ kez okundu.
 

GEBZE BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARI

Barış mahallesinin cadde ve sokaklarına sıfır asfalt seriliyor...
Barış’ın cadde ve sokaklarına sıfır asfalt. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde asfalt serimi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.   Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ‘asfaltsız sokak ve cadde kalmayacak’ talimatı gereği belirlenen program dahilinde çalışmalara hız veren fen işleri ekipleri Barış Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışması başlattı.     Barış Mahallesi 1805 sokak ve kamyon garajı yolunda aşınma asfaltı çalışması yapan Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 1819 sokak ve bağlantılarında da geniş kapsamlı sıcak asfalt serimi çalışmasını tamamladı. Fen işleri müdürlüğü yetkilileri, belirlenen program dahilinde Gebze’nin mahallelerinde asfalt serimi çalışmalarına devam edileceğini bildirdi. 
Barış mahallesinin cadde ve sokaklarına sıfır asfalt seriliyor...

Barış’ın cadde ve sokaklarına sıfır asfalt. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde asfalt serimi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ‘asfaltsız sokak ve cadde kalmayacak’ talimatı gereği belirlenen program dahilinde çalışmalara hız veren fen işleri ekipleri Barış Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışması başlattı.

 

 

Barış Mahallesi 1805 sokak ve kamyon garajı yolunda aşınma asfaltı çalışması yapan Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 1819 sokak ve bağlantılarında da geniş kapsamlı sıcak asfalt serimi çalışmasını tamamladı. Fen işleri müdürlüğü yetkilileri, belirlenen program dahilinde Gebze’nin mahallelerinde asfalt serimi çalışmalarına devam edileceğini bildirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.