Gebze Belediye Başkanı'na Ziyaretler Devam Ediyor

Gebze 22.01.2020 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2459+ kez okundu.
 

Gebze Belediye Başkanı'na Ziyaretler Devam Ediyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ziyaretler sürüyor. Dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların ziyaret ettiği Başkan Büyükgöz dün, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ı da makamında ağırladı
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ziyaretler sürüyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren makam ve gönül kapılarını Gebzeli hemşerilerine açan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların ziyaretleri sürüyor. Vatandaşlarla doğrudan iletişim modeliyle hareket eden ve bunun için mahallelerde halk meclislerinin yanı sıra haftanın bir gününü de halk günü toplantılarına ayıran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü; İspader Başkanı Ertuğruş Çetinkaya ve yönetimi, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şube Başkanı Bekir Albayrak ve yönetimi, Gebze Akademi Derneği yönetimi, Altay İhtisas Kulübü’nün yeni başkanı Zeki Gündüz ve yönetimi ziyaret etti. MİLLET VEKİLİ İLYAS ŞEKER VE İLÇE BAŞKANI AYAR Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin önemine değinen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, imkanlar doğrultusunda tüm dernek ve kuruluşların yardımcısı ve destekçisi olmayı sürdüreceklerini dile getirdi. Makamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerini ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Şeker ve İlçe Başkanı Ayar ile birlikte, ilçeye kazandırılacak proje ve çalışmalara ilişkin istişarede bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hizmetlere ilişkin de bilgi verdi.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ziyaretler sürüyor. Dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların ziyaret ettiği Başkan Büyükgöz dün, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ı da makamında ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e ziyaretler sürüyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren makam ve gönül kapılarını Gebzeli hemşerilerine açan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların ziyaretleri sürüyor. Vatandaşlarla doğrudan iletişim modeliyle hareket eden ve bunun için mahallelerde halk meclislerinin yanı sıra haftanın bir gününü de halk günü toplantılarına ayıran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü; İspader Başkanı Ertuğruş Çetinkaya ve yönetimi, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şube Başkanı Bekir Albayrak ve yönetimi, Gebze Akademi Derneği yönetimi, Altay İhtisas Kulübü’nün yeni başkanı Zeki Gündüz ve yönetimi ziyaret etti.

MİLLET VEKİLİ İLYAS ŞEKER VE İLÇE BAŞKANI AYAR

Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin önemine değinen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, imkanlar doğrultusunda tüm dernek ve kuruluşların yardımcısı ve destekçisi olmayı sürdüreceklerini dile getirdi. Makamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerini ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Şeker ve İlçe Başkanı Ayar ile birlikte, ilçeye kazandırılacak proje ve çalışmalara ilişkin istişarede bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hizmetlere ilişkin de bilgi verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.