GEBZE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

Sağlık 13.09.2020 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2720+ kez okundu.
 

GEBZE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

GEBZE'NİN İLK DİŞ HASTANESİ
SAĞLIĞA YATIRIM DEVAM EDİYOR. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU yaptığı yazılı açıklamada halkın daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alması için Yenikent ve Cumhuriyet Mahallelerinde temel inşaatına başlanan Yenikent Sağlıklı Hayat Merkezi, Dicle Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Şehit Mehmet KARTAL Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına başlandığını duyurdu.     Pandemi sürecinde Aile Sağlığı Merkezleri önem kazandı.       Çalışmaların devam ettiğini yeni Aile Sağlığı Merkezi binalarının, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi binasını yapımının en kısa sürede tamamlanacağını duyuran KADIOĞLU ; “Gebze halkımızın yeni sağlık kuruluşlarına ihtiyacı vardı. Pandemi sürecinde Aile Sağlığı Merkezlerimiz önem kazandı. Bu ihtiyaçlar dikkate alınarak, yeni sağlık hizmeti merkezlerimizin yapımına başlandı. Ayrıca yakın zamanda ihalesi tamamlanıp hemen inşaatına başlanacak olan Gebze Ağız Diş Sağlığı Merkezi’mizin bölgemizdeki Diş Hastanesi ihtiyacını giderecektir.” dedi.
GEBZE'NİN İLK DİŞ HASTANESİ
SAĞLIĞA YATIRIM DEVAM EDİYOR.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU yaptığı yazılı açıklamada halkın daha iyi koşullarda sağlık hizmeti alması için Yenikent ve Cumhuriyet Mahallelerinde temel inşaatına başlanan Yenikent Sağlıklı Hayat Merkezi, Dicle Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Şehit Mehmet KARTAL Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımına başlandığını duyurdu.
 
 
Pandemi sürecinde Aile Sağlığı Merkezleri önem kazandı.
 
 
 
Çalışmaların devam ettiğini yeni Aile Sağlığı Merkezi binalarının, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Sağlıklı Yaşam Merkezi binasını yapımının en kısa sürede tamamlanacağını duyuran KADIOĞLU ; “Gebze halkımızın yeni sağlık kuruluşlarına ihtiyacı vardı. Pandemi sürecinde Aile Sağlığı Merkezlerimiz önem kazandı. Bu ihtiyaçlar dikkate alınarak, yeni sağlık hizmeti merkezlerimizin yapımına başlandı. Ayrıca yakın zamanda ihalesi tamamlanıp hemen inşaatına başlanacak olan Gebze Ağız Diş Sağlığı Merkezi’mizin bölgemizdeki Diş Hastanesi ihtiyacını giderecektir.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.