Futbola İtalya'da Devam Edecek mi?

41 Spor 22.03.2020 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3231+ kez okundu.
 

Futbola İtalya'da Devam Edecek mi?

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını spor camiasını da etkilemiş, bazı sporcuları da es geçmemişti. Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun da tabii tutulduğu testin sonucu hayranlarını sevindirdi.
Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkeler arasında olan İtalya'da, yaşanan gelişmelerin ardından ligler askıya alınmış ve futbol maçları ertelenmişti. Kadrosunda yıldız isimleri bulunduran İtalyan devi Juventus'ta ise Rugani, Matuidi ve son olarak bugün ise Dybala'nın test sonuçlarının pozitif olduğu açıklanmıştı. Tüm bu gelişmeler üzerine Portekizli dünya yıldızı Ronaldo'nun test sonuçları merakla beklenmeye başlandı. SONUÇLAR NEGATİF Juventus tarafından yapılan açıklamaya göre, Cristiano Ronaldo'ya yapılan koronavirüs testinin sonuçları negatif çıktı. Bilindiği gibi Portekizli yıldız, salgın yayılmaya başladığı tarihten itibaren ülkesinde bulunan bir adada ailesiyle birlikte kendisini karantina altına almıştı.
Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını spor camiasını da etkilemiş, bazı sporcuları da es geçmemişti. Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun da tabii tutulduğu testin sonucu hayranlarını sevindirdi.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkeler arasında olan İtalya'da, yaşanan gelişmelerin ardından ligler askıya alınmış ve futbol maçları ertelenmişti.

Kadrosunda yıldız isimleri bulunduran İtalyan devi Juventus'ta ise Rugani, Matuidi ve son olarak bugün ise Dybala'nın test sonuçlarının pozitif olduğu açıklanmıştı.

Tüm bu gelişmeler üzerine Portekizli dünya yıldızı Ronaldo'nun test sonuçları merakla beklenmeye başlandı.

SONUÇLAR NEGATİF

Juventus tarafından yapılan açıklamaya göre, Cristiano Ronaldo'ya yapılan koronavirüs testinin sonuçları negatif çıktı.

Bilindiği gibi Portekizli yıldız, salgın yayılmaya başladığı tarihten itibaren ülkesinde bulunan bir adada ailesiyle birlikte kendisini karantina altına almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.