FİKRİ IŞIK:GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLECEK İSİMLER

Siyaset 31.01.2019 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2399+ kez okundu.
 

FİKRİ IŞIK:GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLECEK İSİMLER

FİKRİ IŞIK:GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLECEK İSİMLER AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebzeli sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi. Büyükgöz, “Gebze’nin ihtiyaçlarını biliyoruz, projelerimiz hazır” dedi
  “İhtiyaçları biliyoruz, projelerimiz hazır”   AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar SKM programları kapsamında Gebze'de faaliyet gösteren sanayici ve işadamları derneklerinin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, AK Parti belediyeciliği ile birlikte kentlerin daha yaşanabilir hale geldiğini belirtti.   ULAŞIM AĞINI GENİŞLETECEĞİZ “İnsanımız her şeyin en iyisine layık” diyen Zinnur Büyükgöz, “43 yıldır bu bölgede yaşıyorum. Gebze'nin her bir sokağını, her bir karışını biliyorum. Bu şehrin tüm ihtiyaçlarını biliyorum. Bu ihtiyaçları giderek projeleri hayata geçireceğiz. Gebze'de ulaşım ağını genişleterek adımlar atarak trafiğin nefes almasını sağlayacağız. Merkezi hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kordineli bir çalışma ortamı oluşturarak ihtiyaçları giderek çalışmalara imza atacağız" dedi.   AKILLI BELEDİYECİLİK KAVRAMI Gebze'ye akıllı belediyecilik kavramını Gebze'ye kazandıracağını söyleyen Büyükgöz, "Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak zaman kaybetmek gibi bir lüksüm yok. 1 Nisan sabahı rabbim nasip eder, Gebzeli hemşerilerimizin de teveccüh gösterirse göreve başlar başlamaz kolları sıvayıp işi üretmek ve hayata geçirmek olacak. Akıllı belediyecilik, e-belediyecilik, inovatif belediyecilik gibi kavramları Gebze'ye kazandırmak için mücadele edeceğiz. Yatırımcılarımızın, girişimcilerimizin ve vatandaşlarımızın 1 saatlik zamanının kaybolmasına gönlümüz razı olmaz” dedi.   "GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLECEK İSİMLER” Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Gebze'de Zinnur Büyükgöz arkadaşımız, Büyükşehir Belediyemizde de Tahir Büyükakın kardeşimiz aday gösterildi. Gönül rahatlığıyla oy verebileceğiniz, destek olacağınız, sizi de bizi de mahcup etmeyeceğine inandığımız arkadaşlarımız. Güçlü ekipler oluşturarak sizlerin hizmetinde olacaklar" diyerek destek istedi.  
FİKRİ IŞIK:GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLECEK İSİMLER AK Parti Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ile birlikte Gebzeli sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi. Büyükgöz, “Gebze’nin ihtiyaçlarını biliyoruz, projelerimiz hazır” dedi

 

“İhtiyaçları biliyoruz, projelerimiz hazır”

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar SKM programları kapsamında Gebze'de faaliyet gösteren sanayici ve işadamları derneklerinin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda konuşan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, AK Parti belediyeciliği ile birlikte kentlerin daha yaşanabilir hale geldiğini belirtti.

 

ULAŞIM AĞINI GENİŞLETECEĞİZ

“İnsanımız her şeyin en iyisine layık” diyen Zinnur Büyükgöz, “43 yıldır bu bölgede yaşıyorum. Gebze'nin her bir sokağını, her bir karışını biliyorum. Bu şehrin tüm ihtiyaçlarını biliyorum. Bu ihtiyaçları giderek projeleri hayata geçireceğiz. Gebze'de ulaşım ağını genişleterek adımlar atarak trafiğin nefes almasını sağlayacağız. Merkezi hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kordineli bir çalışma ortamı oluşturarak ihtiyaçları giderek çalışmalara imza atacağız" dedi.

 

AKILLI BELEDİYECİLİK KAVRAMI

Gebze'ye akıllı belediyecilik kavramını Gebze'ye kazandıracağını söyleyen Büyükgöz, "Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak zaman kaybetmek gibi bir lüksüm yok. 1 Nisan sabahı rabbim nasip eder, Gebzeli hemşerilerimizin de teveccüh gösterirse göreve başlar başlamaz kolları sıvayıp işi üretmek ve hayata geçirmek olacak. Akıllı belediyecilik, e-belediyecilik, inovatif belediyecilik gibi kavramları Gebze'ye kazandırmak için mücadele edeceğiz. Yatırımcılarımızın, girişimcilerimizin ve vatandaşlarımızın 1 saatlik zamanının kaybolmasına gönlümüz razı olmaz” dedi.

 

"GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLECEK İSİMLER”

Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Gebze'de Zinnur Büyükgöz arkadaşımız, Büyükşehir Belediyemizde de Tahir Büyükakın kardeşimiz aday gösterildi. Gönül rahatlığıyla oy verebileceğiniz, destek olacağınız, sizi de bizi de mahcup etmeyeceğine inandığımız arkadaşlarımız. Güçlü ekipler oluşturarak sizlerin hizmetinde olacaklar" diyerek destek istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.