Feribottan denize düşen kişi yaşam mücadelesini kaybetti

3.Sayfa 11.03.2021 - 18:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2769+ kez okundu.
 

Feribottan denize düşen kişi yaşam mücadelesini kaybetti

Kocaeli'de feribottan denize düşen kişi yaşam mücadelesini kaybetti
 Gebze de Eskihisar dan Yalova'ya giden  feribottan denize düşen kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.     Dün Yalova'ya gitmek üzere bindiği feribottan denize düşen ve kılavuz tekne yardımıyla sudan çıkarılarak Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fahrettin Keskin (55), yaşam mücadelesini kaybetti.   Keskin'in cenazesi hastane morguna kaldırıldı.    Yalova'ya gitmek üzere dün Eskihisar Vapur İskelesi'nden feribota binen Keskin, feribot hareket ettikten bir süre sonra denize düşmüştü. Özel bir şirkete ait kılavuz tekne yardımıyla sudan çıkarılan Keskin, Eskihisar iskelesinde bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı.
Kocaeli'de feribottan denize düşen kişi yaşam mücadelesini kaybetti

 Gebze de Eskihisar dan Yalova'ya giden  feribottan denize düşen kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

 

 

Dün Yalova'ya gitmek üzere bindiği feribottan denize düşen ve kılavuz tekne yardımıyla sudan çıkarılarak Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fahrettin Keskin (55), yaşam mücadelesini kaybetti.

 

Keskin'in cenazesi hastane morguna kaldırıldı. 

 

Yalova'ya gitmek üzere dün Eskihisar Vapur İskelesi'nden feribota binen Keskin, feribot hareket ettikten bir süre sonra denize düşmüştü. Özel bir şirkete ait kılavuz tekne yardımıyla sudan çıkarılan Keskin, Eskihisar iskelesinde bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.