FATMA KAPLAN HÜRRİYET’TEN BÜYÜK SAYGISIZLIK

Siyaset 07.12.2019 - 11:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2116+ kez okundu.
 

FATMA KAPLAN HÜRRİYET’TEN BÜYÜK SAYGISIZLIK

​AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in camiye ayakkabısıyla girdiği bir fotoğraf paylaşarak tepki gösterdi. Başkan Hürriyet’in dün gerçekleştirdiği Fethiye Köy Camii ziyareti sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak açıklamalarda bulunan Şener İnce, CHP’yi ve Hürriyet’i çok sert bir dille eleştirdi. İnce eleştirisinde şu ifadelere yer verdi: “Bu Milletin değer yargılarından bihaber olan, Cami ile,İslami değerler ile her devir kavgalı olan CHP zihniyeti yine aynı yüzünü bu sefer İzmit’te göstermiştir. Daha dün ahıra çevrilen camilerin sızısını unutamadan, bugün yine ahır'a girer gibi, Alnımızı secdeye koyduğumuz, her bir karışını mübarek bildiğimiz, Allah’ın Beyti (Evi) dediğimiz Camimize ayakkabıları ile girme gafletini gösterenlerin bu Millete ne kadar yabancı olduğunu bir kez daha gördük. Başkan Hanım’ı ve beraberindekileri verdikleri bu fotoğraf yüzünden 23 Yıl Cami ve Din hizmeti yapmış bir Din adamı olarak esefle kınıyor, meseleyi İzmit halkının ve Milletimizin takdirlerine bırakıyorum. Katranı kaynatsam olur mu şeker? Cinsine yandığım cinsine çeker…”

​AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Şener İnce, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in camiye ayakkabısıyla girdiği bir fotoğraf paylaşarak tepki gösterdi. Başkan Hürriyet’in dün gerçekleştirdiği Fethiye Köy Camii ziyareti sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak açıklamalarda bulunan Şener İnce, CHP’yi ve Hürriyet’i çok sert bir dille eleştirdi. İnce eleştirisinde şu ifadelere yer verdi:

“Bu Milletin değer yargılarından bihaber olan, Cami ile,İslami değerler ile her devir kavgalı olan CHP zihniyeti yine aynı yüzünü bu sefer İzmit’te göstermiştir. Daha dün ahıra çevrilen camilerin sızısını unutamadan, bugün yine ahır'a girer gibi, Alnımızı secdeye koyduğumuz, her bir karışını mübarek bildiğimiz, Allah’ın Beyti (Evi) dediğimiz Camimize ayakkabıları ile girme gafletini gösterenlerin bu Millete ne kadar yabancı olduğunu bir kez daha gördük. Başkan Hanım’ı ve beraberindekileri verdikleri bu fotoğraf yüzünden 23 Yıl Cami ve Din hizmeti yapmış bir Din adamı olarak esefle kınıyor, meseleyi İzmit halkının ve Milletimizin takdirlerine bırakıyorum. Katranı kaynatsam olur mu şeker? Cinsine yandığım cinsine çeker…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.