Fatih Erbakan, Kocaeli'ye Geliyor

Siyaset 25.11.2019 - 15:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2046+ kez okundu.
 

Fatih Erbakan, Kocaeli'ye Geliyor

Yeniden Refah Partisi Ekim ayı il divan toplantısını Darıca’ da gerçekleştirdi.
Müjdeyi İl Başkanı Mehmet Aras verdi. Partisinin il divan toplantısında konuşan Aras, 1 Aralık Pazar günü Kandıra ilçe kongresinin yapılacağını, bu kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılacağını belirterek, tüm Kocaeli’yi bu programa davet ettiğini sözlerine ekledi. Kocaeli’nin on iki ilçesinden katılımların olduğu toplantı saat 10:30 da başladı, yaklaşık 3 saat boyunca devam etti. Toplantıda il başkan yardımcılarının ardından, ilçe başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında ayrı ayrı rapor verdiler. Yaklaşık 200 kişi ile gerçekleştirilen toplantıdan sonra, katılanların bir kısmı il başkanı Mehmet Aras öncülüğünde, Darıca da halkla kucaklaşma toplantısı icra ettiler. İstasyon caddesi boyunca esnafları ziyaret eden partililer, gittikleri mekanlara partiyi tanıtan birer broşür bıraktılar. İl Başkanı Aras halkın topluca bulunduğu mekanlarda, halka hitap etti. Halktan gelen soruları yanıtladı. İl divan toplantısı esnasında bir de konuşma yapan Arasın, konuşmasından satır başlıkları şu şekilde; “Her şeyimizi öğretmenlerimize borçluyuz..” Aras sözlerine öğretmenler gününü kutlayarak başladı. Kendisinin 65 haneli bir köyde doğduğunu belirten Aras, kendisinin bu yaşına kadar, sendika genel başkanlığı, belediye başkanlığı gibi birçok önemli vazifeyi icra ettiğini belirtti. Bu görevlere gelebilmesini köy okulundaki öğretmenine borçlu olduğunu belirten Mehmet Aras’ın köy okulundaki anılarını ve kendi öğretmeninin geleceğine ne denli katkılar sunduğunu belirttiği konuşması esnasında salonda duygu dolu anlar yaşandı. Aras; “öğretmenlerimize ne vermiş olsak onların hakkını ödememiz mümkün değildir. Onlar bizim meşalelerimizdir,” dedi. Kocaeli deki tüm evleri dolaşacağız.. Aras Kocaeli de 454,000 hane bulunduğunu ve bugünden itibaren bu hanelerin tamamını ziyaret etmek için, çalışmaları başlattığını duyurdu.
Yeniden Refah Partisi Ekim ayı il divan toplantısını Darıca’ da gerçekleştirdi.

Müjdeyi İl Başkanı Mehmet Aras verdi. Partisinin il divan toplantısında konuşan Aras, 1 Aralık Pazar günü Kandıra ilçe kongresinin yapılacağını, bu kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılacağını belirterek, tüm Kocaeli’yi bu programa davet ettiğini sözlerine ekledi.

Kocaeli’nin on iki ilçesinden katılımların olduğu toplantı saat 10:30 da başladı, yaklaşık 3 saat boyunca devam etti.

Toplantıda il başkan yardımcılarının ardından, ilçe başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında ayrı ayrı rapor verdiler.

Yaklaşık 200 kişi ile gerçekleştirilen toplantıdan sonra, katılanların bir kısmı il başkanı Mehmet Aras öncülüğünde, Darıca da halkla kucaklaşma toplantısı icra ettiler. İstasyon caddesi boyunca esnafları ziyaret eden partililer, gittikleri mekanlara partiyi tanıtan birer broşür bıraktılar.

İl Başkanı Aras halkın topluca bulunduğu mekanlarda, halka hitap etti. Halktan gelen soruları yanıtladı.

İl divan toplantısı esnasında bir de konuşma yapan Arasın, konuşmasından satır başlıkları şu şekilde;

“Her şeyimizi öğretmenlerimize borçluyuz..”

Aras sözlerine öğretmenler gününü kutlayarak başladı. Kendisinin 65 haneli bir köyde doğduğunu belirten Aras, kendisinin bu yaşına kadar, sendika genel başkanlığı, belediye başkanlığı gibi birçok önemli vazifeyi icra ettiğini belirtti. Bu görevlere gelebilmesini köy okulundaki öğretmenine borçlu olduğunu belirten Mehmet Aras’ın köy okulundaki anılarını ve kendi öğretmeninin geleceğine ne denli katkılar sunduğunu belirttiği konuşması esnasında salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Aras; “öğretmenlerimize ne vermiş olsak onların hakkını ödememiz mümkün değildir. Onlar bizim meşalelerimizdir,” dedi.

Kocaeli deki tüm evleri dolaşacağız..

Aras Kocaeli de 454,000 hane bulunduğunu ve bugünden itibaren bu hanelerin tamamını ziyaret etmek için, çalışmaları başlattığını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.