''FIRINCI BAŞKAN'' ESNAFLARI DOLAŞTI

Darıca 05.05.2019 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3196+ kez okundu.
 

''FIRINCI BAŞKAN'' ESNAFLARI DOLAŞTI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu yoğun geçen programına rağmen esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek esnafın sorunlarını dinledi.   Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu Darıca merkezde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Oldukça yoğun geçen programlarına rağmen esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Bıyık, esnafın her zaman yanında olacağını söyledi.     Kendisinin de esnaf olduğunu ve esnafları her zaman önemseyeceğini belirten Başkan Bıyık, “Esnaflar toplumun en önemli yapı taşlarından biridir.   Esnafın güçlü olması toplumun da güçlü olmasını sağlar. Esnaflarımızı sürekli ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinleyeceğiz. Sizlerin görüşleri bizim için önemli. Darıca’yı ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Ortak amacımız Darıca’nın gelişmesi ve güzelleşmesi. Bunun için de hepimize görevler düşüyor. Hep birlikte adım atarak daha modern ve güzel bir Darıca inşa etmek için çalışacağız” diye konuştu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu yoğun geçen programına rağmen esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek esnafın sorunlarını dinledi.

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu Darıca merkezde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Oldukça yoğun geçen programlarına rağmen esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Bıyık, esnafın her zaman yanında olacağını söyledi.

 

 

Kendisinin de esnaf olduğunu ve esnafları her zaman önemseyeceğini belirten Başkan Bıyık, “Esnaflar toplumun en önemli yapı taşlarından biridir.

 

Esnafın güçlü olması toplumun da güçlü olmasını sağlar. Esnaflarımızı sürekli ziyaret ederek görüş ve önerilerini dinleyeceğiz. Sizlerin görüşleri bizim için önemli. Darıca’yı ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Ortak amacımız Darıca’nın gelişmesi ve güzelleşmesi. Bunun için de hepimize görevler düşüyor. Hep birlikte adım atarak daha modern ve güzel bir Darıca inşa etmek için çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.