Evde Bakım Hizmeti’’ Ahmet Amcaya ilaç oldu

Yaşam 12.02.2019 - 12:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3186+ kez okundu.
 

Evde Bakım Hizmeti’’ Ahmet Amcaya ilaç oldu

80 yaşındaki Ahmet Amca, Evde Bakım Hizmeti ile hayata tutundu
Kocaeli genelinde kendi öz bakım ihtiyacını karşılayamayan yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahibi vatandaşlara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım Hizmetiyle yardım elini uzatıyor. İzmit Zabıtan Mahallesi’nde oturan, 7 ay önce eşini kaybeden 80 yaşındaki Ahmet Can’ın tüm bakımlarını Evde Bakım ekipleri gerçekleştiriyor.   EŞİ VEFAT EDİNCE YALNIZ KALDI Eşi vefat edince yalnız yaşamaya başlayan Ahmet Amca, kendisinin de sağlık sorunları yaşaması üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetine başvurdu. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan incelemeler sonrasında Evde Bakım Hizmeti almaya başlayan Ahmet Can, evinİN tüm temizliği yapılıyor ve sıcak yemek alıyor. “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ BANA YARDIMCI OLDU” Kartonsan Fabrikasından emekli Ahmet Amca, “Benim hanımım vefat edince Belediyemize başvurduk, Allah razı olsun Büyükşehir Belediyemiz bana yardımcı oldu. 10 günde bir evimize 3 bayan personel gelip, evimizin genelini temizliyor. Hafta da 3 gün, 2 koli 36 kap yemeğimiz geliyor. Devletimizden, milletimizden, belediyemizden ve Başkanımızdan Allah razı olsun tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar” şeklinde konuştu.   “ALLAH, BÜYÜKŞEHİR’DEN RAZI OLSUN” Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Ahmet Can, “Eşim vefat ettikten sonra yalnız yaşamaya başladım, komşular da pek ziyaret etmiyorlar. Büyükşehir Belediyesi ve çalışanları olmasaydı, burada çok perişanlık yaşayacaktım. Yemek de yapamıyorum ve iyice ağırlaştım. Allah Büyükşehir Belediyemizden razı olsun. Geliyorlar, evimizi temizliyorlar ve yemeğimiz geliyor” ifadelerini kullandı.
80 yaşındaki Ahmet Amca, Evde Bakım Hizmeti ile hayata tutundu

Kocaeli genelinde kendi öz bakım ihtiyacını karşılayamayan yatalak, engelli, hasta ve kimsesiz ihtiyaç sahibi vatandaşlara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım Hizmetiyle yardım elini uzatıyor. İzmit Zabıtan Mahallesi’nde oturan, 7 ay önce eşini kaybeden 80 yaşındaki Ahmet Can’ın tüm bakımlarını Evde Bakım ekipleri gerçekleştiriyor.

 

EŞİ VEFAT EDİNCE YALNIZ KALDI
Eşi vefat edince yalnız yaşamaya başlayan Ahmet Amca, kendisinin de sağlık sorunları yaşaması üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetine başvurdu. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yapılan incelemeler sonrasında Evde Bakım Hizmeti almaya başlayan Ahmet Can, evinİN tüm temizliği yapılıyor ve sıcak yemek alıyor.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ BANA YARDIMCI OLDU”
Kartonsan Fabrikasından emekli Ahmet Amca, “Benim hanımım vefat edince Belediyemize başvurduk, Allah razı olsun Büyükşehir Belediyemiz bana yardımcı oldu. 10 günde bir evimize 3 bayan personel gelip, evimizin genelini temizliyor. Hafta da 3 gün, 2 koli 36 kap yemeğimiz geliyor. Devletimizden, milletimizden, belediyemizden ve Başkanımızdan Allah razı olsun tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar” şeklinde konuştu.

 

“ALLAH, BÜYÜKŞEHİR’DEN RAZI OLSUN”
Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Ahmet Can, “Eşim vefat ettikten sonra yalnız yaşamaya başladım, komşular da pek ziyaret etmiyorlar. Büyükşehir Belediyesi ve çalışanları olmasaydı, burada çok perişanlık yaşayacaktım. Yemek de yapamıyorum ve iyice ağırlaştım. Allah Büyükşehir Belediyemizden razı olsun. Geliyorlar, evimizi temizliyorlar ve yemeğimiz geliyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.