ESNAF BAŞKAN'DAN ESNAFA DESTEK

Gündem 23.02.2019 - 01:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1993+ kez okundu.
 

ESNAF BAŞKAN'DAN ESNAFA DESTEK

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Esnafın toplumun temel taşı olduğunu belirten Bıyık, “Her zaman yanınızda olacağız” dedi
Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti, esnaf ile bir araya geldi. Kendisinin de yıllardır esnaflık yaptığını ve esnafın her zaman yanında olacağını ifade eden Bıyık, “Esnaflar toplumun temel yapılarından biridir. Ekonominin mihenk taşlarıdır. Esnafın güçlü olması ekonominin de güçlü olmasına katkı sağlar.   DAHA FAZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ Ben de yıllardır Darıca’da esnaflık yapıyorum. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Darıca Küçük Sanayi Sitesi Darıca’nın en önemli değerlerinden biridir. İstihdama katkı sağlayan ve bizim de önemsediğimiz, değer verdiğimiz bir kurumdur. Sizlerin sorunları bizim de sorunumuzdur. Önümüzdeki dönemde sizlerle daha fazla iç içe olacağız ve birlikte çalışarak her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Esnafın toplumun temel taşı olduğunu belirten Bıyık, “Her zaman yanınızda olacağız” dedi

Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti, esnaf ile bir araya geldi. Kendisinin de yıllardır esnaflık yaptığını ve esnafın her zaman yanında olacağını ifade eden Bıyık, “Esnaflar toplumun temel yapılarından biridir. Ekonominin mihenk taşlarıdır. Esnafın güçlü olması ekonominin de güçlü olmasına katkı sağlar.

 

DAHA FAZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Ben de yıllardır Darıca’da esnaflık yapıyorum. Esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Darıca Küçük Sanayi Sitesi Darıca’nın en önemli değerlerinden biridir. İstihdama katkı sağlayan ve bizim de önemsediğimiz, değer verdiğimiz bir kurumdur. Sizlerin sorunları bizim de sorunumuzdur. Önümüzdeki dönemde sizlerle daha fazla iç içe olacağız ve birlikte çalışarak her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.