Eskihisar Kalesi’inde Alişan Kapaklıkaya konferans verdi

Gebze 21.08.2020 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2855+ kez okundu.
 

Eskihisar Kalesi’inde Alişan Kapaklıkaya konferans verdi

Gebze Belediyesi Eskihisar Kalesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Alişan Kapaklıkaya Gebzelilerle bir araya geldi.
Gebze Belediyesi Eskihisar Kalesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Alişan Kapaklıkaya Gebzelilerle bir araya geldi. Eskihisar kalesinde gerçekleşen konferansa Gebze Belediye Başkan Vekili Selamet Güner ve çok sayıda Gebzeli katıldı. Programın açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkan Vekili Selamet Güner şehir dışında olması sebebiyle programa katılamayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün selamlarını iletti. SOHBET HAVASINDA GEÇTİ Programında kendi hayatından kesitleri anlatan zaman zaman insanları güldüren, düşündüren ve hüzünlendiren Alişan Kapaklıkaya, Gebzelilere sohbet havasında güzel bir konferans verdi. Programın sonunda dinleyiciler arasından 10 kişiye Alişan Kapaklıkaya’nın imzalı kitabı hediye edildi. Gebze Belediyesi Eskihisar Kalesi kültür-sanat etkinlikleri 21 Ağustos Cuma yetişkin tiyatrosu “Miras” 22 Ağustos Cumartesi günü yetişkin tiyatrosu “Ziyafet Sofrası” ve 23 Ağustos Pazar günü “Kuran-ı Kerim Ziyafeti ve Ney-Def” dinletisiyle devam edecek. Katlımın ücretsiz olduğu programlar saat 21.00’de başlayacak.
Gebze Belediyesi Eskihisar Kalesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Alişan Kapaklıkaya Gebzelilerle bir araya geldi.

Gebze Belediyesi Eskihisar Kalesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Alişan Kapaklıkaya Gebzelilerle bir araya geldi. Eskihisar kalesinde gerçekleşen konferansa Gebze Belediye Başkan Vekili Selamet Güner ve çok sayıda Gebzeli katıldı. Programın açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkan Vekili Selamet Güner şehir dışında olması sebebiyle programa katılamayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün selamlarını iletti.

SOHBET HAVASINDA GEÇTİ

Programında kendi hayatından kesitleri anlatan zaman zaman insanları güldüren, düşündüren ve hüzünlendiren Alişan Kapaklıkaya, Gebzelilere sohbet havasında güzel bir konferans verdi. Programın sonunda dinleyiciler arasından 10 kişiye Alişan Kapaklıkaya’nın imzalı kitabı hediye edildi. Gebze Belediyesi Eskihisar Kalesi kültür-sanat etkinlikleri 21 Ağustos Cuma yetişkin tiyatrosu “Miras” 22 Ağustos Cumartesi günü yetişkin tiyatrosu “Ziyafet Sofrası” ve 23 Ağustos Pazar günü “Kuran-ı Kerim Ziyafeti ve Ney-Def” dinletisiyle devam edecek. Katlımın ücretsiz olduğu programlar saat 21.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.