Eskihisar'da feribottan denize düşen kişi hastaneye kaldırıldı

3.Sayfa (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.03.2021 - 10:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2131+ kez okundu.
 

Eskihisar'da feribottan denize düşen kişi hastaneye kaldırıldı

feribottan denize düşen ve yaklaşık yarım saat sonra sudan çıkarılan kişi hastanede tedavi altına alındı.
 Eskihisar 'da feribottan denize düşen ve yaklaşık yarım saat sonra sudan çıkarılan kişi hastanede tedavi altına alındı.  Alınan bilgiye göre, Yalova'ya gitmek üzere Eskihisar Vapur İskelesi'nden feribota binen Fahrettin Keskin (55), feribot hareket ettikten bir süre sonra denize düştü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine özel bir şirkete ait kılavuz tekne sevk edildi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmayla sudan çıkarılan Keskin, Eskihisar iskelesinde hazır bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Keskin'in hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
feribottan denize düşen ve yaklaşık yarım saat sonra sudan çıkarılan kişi hastanede tedavi altına alındı.

 Eskihisar 'da feribottan denize düşen ve yaklaşık yarım saat sonra sudan çıkarılan kişi hastanede tedavi altına alındı. 

Alınan bilgiye göre, Yalova'ya gitmek üzere Eskihisar Vapur İskelesi'nden feribota binen Fahrettin Keskin (55), feribot hareket ettikten bir süre sonra denize düştü.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine özel bir şirkete ait kılavuz tekne sevk edildi.

Yaklaşık yarım saat süren çalışmayla sudan çıkarılan Keskin, Eskihisar iskelesinde hazır bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Keskin'in hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.