Eski Vekil Benli’den Başkan Şayir’e Ziyaret

Dilovası 21.06.2019 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2993+ kez okundu.
 

Eski Vekil Benli’den Başkan Şayir’e Ziyaret

25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret etti.
25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyarette bulundular. BAŞKANIMIZ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPACAKTIR Başkan Şayir’eyeni görevinde başarı dileklerini ileten25. ve 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın; “BaşkanımızBaşkanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır.Önümüzdeki 5 yıl içerisinde gönül belediyeciliğini en mükemmel şekilde tesis edecektir. Yapacağı hizmet ve çalışmalarda kendisine muvaffakiyetler diliyorum.”temennisinde bulundu. SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ Milletvekillerimizin desteğiyle vatandaşlarımıza hak ettiği en güzel hizmetleri sağlayacaklarını ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Sayın 25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekilimizin ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan milletvekillerimize şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Milletimizin bize vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun son derece farkındayız. Kıymetli Dilovalı hemşerilerimize hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için var gücümüzle Hükümet, Büyükşehir ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışacağız.” dedi.
25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret etti.

25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyarette bulundular.

BAŞKANIMIZ GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPACAKTIR

Başkan Şayir’eyeni görevinde başarı dileklerini ileten25. ve 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli Yalçın; “BaşkanımızBaşkanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır.Önümüzdeki 5 yıl içerisinde gönül belediyeciliğini en mükemmel şekilde tesis edecektir. Yapacağı hizmet ve çalışmalarda kendisine muvaffakiyetler diliyorum.”temennisinde bulundu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Milletvekillerimizin desteğiyle vatandaşlarımıza hak ettiği en güzel hizmetleri sağlayacaklarını ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir; “Sayın 25. ve 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekilimizin ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Yaptığımız çalışmalarda her zaman yanımızda olan milletvekillerimize şükranlarımı bir kez daha sunuyorum. Milletimizin bize vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun son derece farkındayız. Kıymetli Dilovalı hemşerilerimize hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için var gücümüzle Hükümet, Büyükşehir ve Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.