Eski Müftü Partiden Ayrıldı

Siyaset 06.12.2019 - 18:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2653+ kez okundu.
 

Eski Müftü Partiden Ayrıldı

Parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu'nun kurucular kurulunda yer alan eski CHP'li müftü İhsan Özkes ayrıldığını açıkladı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yıl sonuna doğru adını duyuracağı partisinin son hazırlıklarını yapıyor.   Kurucular kuruluyla partinin programını hazırlayan isim ve logo üzerinde tartışan Davutoğlu ilk ayrılığı da yaşadı.   CHP'Lİ MÜFTÜ AYRILDI   Ahmet Davutoğlu'nun yanında yer alan İhsan Özkes, ayrılığı Twitter'dan duyurdu. Özkes şunları yazdı; "Eski Başbakanlardan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partinin kurucuları arasında idim. Ancak gördüğüm lüzum üzerine kurucular arasında yer almama kararımı Zatıalileri ile paylaştım."
Parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu'nun kurucular kurulunda yer alan eski CHP'li müftü İhsan Özkes ayrıldığını açıkladı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yıl sonuna doğru adını duyuracağı partisinin son hazırlıklarını yapıyor.

 

Kurucular kuruluyla partinin programını hazırlayan isim ve logo üzerinde tartışan Davutoğlu ilk ayrılığı da yaşadı.

 

CHP'Lİ MÜFTÜ AYRILDI

 

Ahmet Davutoğlu'nun yanında yer alan İhsan Özkes, ayrılığı Twitter'dan duyurdu. Özkes şunları yazdı; "Eski Başbakanlardan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı partinin kurucuları arasında idim. Ancak gördüğüm lüzum üzerine kurucular arasında yer almama kararımı Zatıalileri ile paylaştım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.