ERSİN YANIK: SÖZÜNÜ TUTTU- DEVAMI GELECEK!

Özel Haber 07.04.2020 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3930+ kez okundu.
 

ERSİN YANIK: SÖZÜNÜ TUTTU- DEVAMI GELECEK!

Ersin Yanık Sözünü tuttu: Gebze li Genç İş İnanı  Pozitiv Ambalaj Gıda Ofis Tedarik İşletmesinin Sahibi Ersin Yanık Geçtiğimiz günlerde haberinide yapyığımız yardım sözünü yerine getirerek, Maskeleri  Hürriyet Mahallesi muhtarı Ahmet Aslan ve Yavuzselim Mahallesi muhtarı Şükriye Kavran'a teslim etti.       Ersin Yanık gazetemize yaptığı özel açıklada :Yardımlarımız işimiz ve gücümüz elverdiğince devam edecek, ihtiyaç sahiperine muhtarlarımız ile birlikte ulaşıp ne gerekiyorsa el birliği ile yapacağız dedi.       TÜM MÜSLÜMAN İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİNİ KUTLARIM Genç İş İnsanı Gazetemiz aracılığı ile birde Kandil mesajı yayımladı; Mesajında,  Ersin Yanık: ''Bugün, nefsimizi terbiye edip, vicdani bir muhasebe yaparak gönül bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz bir gün olsun. Berat Kandilimiz mübarek olsun dedi.

Ersin Yanık Sözünü tuttu:

Gebze li Genç İş İnanı  Pozitiv Ambalaj Gıda Ofis Tedarik İşletmesinin Sahibi Ersin Yanık Geçtiğimiz günlerde haberinide yapyığımız yardım sözünü yerine getirerek, Maskeleri  Hürriyet Mahallesi muhtarı Ahmet Aslan ve Yavuzselim Mahallesi muhtarı Şükriye Kavran'a teslim etti.

 

 

 

Ersin Yanık gazetemize yaptığı özel açıklada :Yardımlarımız işimiz ve gücümüz elverdiğince devam edecek, ihtiyaç sahiperine muhtarlarımız ile birlikte ulaşıp ne gerekiyorsa el birliği ile yapacağız dedi.

 

 

 

TÜM MÜSLÜMAN İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİNİ KUTLARIM

Genç İş İnsanı Gazetemiz aracılığı ile birde Kandil mesajı yayımladı; Mesajında,  Ersin Yanık: ''Bugün, nefsimizi terbiye edip, vicdani bir muhasebe yaparak gönül bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz bir gün olsun. Berat Kandilimiz mübarek olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.