Ergenekon örgütünün varlığı ispatlanamadı-sondakika haberleri

Gündem 30.11.2018 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1692+ kez okundu.
 

Ergenekon örgütünün varlığı ispatlanamadı-sondakika haberleri

Yeniden görülen Ergenekon davasında savcı mütalaasını açıkladı.
Yeniden görülen Ergenekon davasında savcı mütalaasını açıkladı. ÖRGÜT İSPATLANAMADI Mütalaada ʹErgenekon terör örgütünün varlığı kesin ve inandırıcı delille kanıtlanamamıştır. Ergenekon terör örgütünün varlığı ispatlanamamıştırʹ denildi. DANIŞTAY SALDIRISI FAİLİ ARSLANʹA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET   Savcı, Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan ve Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım için ağırlaştırılmış müebbet hapis, aralarında bulunduğu 24 sanık hakkında da ceza istedi. 199 sanık için beraat istendi.Duruşma 27 Aralıkʹa ertelendi.
Yeniden görülen Ergenekon davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Yeniden görülen Ergenekon davasında savcı mütalaasını açıkladı.

ÖRGÜT İSPATLANAMADI

Mütalaada ʹErgenekon terör örgütünün varlığı kesin ve inandırıcı delille kanıtlanamamıştır. Ergenekon terör örgütünün varlığı ispatlanamamıştırʹ denildi.

DANIŞTAY SALDIRISI FAİLİ ARSLANʹA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

 

Savcı, Danıştay saldırısı faili Alparslan Arslan ve Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım için ağırlaştırılmış müebbet hapis, aralarında bulunduğu 24 sanık hakkında da ceza istedi. 199 sanık için beraat istendi.Duruşma 27 Aralıkʹa ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.