Erdoğan 4 yıl sonra Efkan Ala'yı neden göreve getirdi?

Siyaset 13.11.2020 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2180+ kez okundu.
 

Erdoğan 4 yıl sonra Efkan Ala'yı neden göreve getirdi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Efkan Ala'yı tekrar göreve getirmesiyle ilgili çarpıcı bir iddia gündeme getirildi.
Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Efkan Ala'yı tekrar göreve getirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 4 yıl sonra yeniden AKP Genel Başkan Yardımcısı olarak atadığı Efkan Ala‘nın doğrudan Gelecek Partisi’nin Doğu ve Güneydoğu’daki yükselişini durdurmak için yapılan bir görevlendirme olduğunu söyleyen Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Ala’nın mesaisinin büyük bir bölümünü Kürt şehirlerinde harcayacağını öne sürdü.     Kiraz, Efkan Ala'nın yeni görevlerinden birinin de dindar Kürtler ile Erdoğan arasında yeniden bağ kurmak olduğunu ifade ederek, “Ala’nın görevi dindar Kürtler ile Erdoğan arasındaki bağı yeniden kurmak olacaktır.     Erdoğan çok net bir şeklide görüyor ki Güneydoğu’da ve Doğu’da hatta metropolde yaşayan dindar Kürtlerde Gelecek Partisi’nin inanılmaz derecede bir yükselişi var.” dedi.      Öte yandan Özkiraz, Berat Albayrak'ın istifası sonrası Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Lütfi Elvan’ın geçmişte Ahmet Davutoğlu’yla çok yakından çalışmış biri olduğuna da dikkat çekti.     Kaynak: patronlardunyasi.com  
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Efkan Ala'yı tekrar göreve getirmesiyle ilgili çarpıcı bir iddia gündeme getirildi.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Efkan Ala'yı tekrar göreve getirmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu. 

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 4 yıl sonra yeniden AKP Genel Başkan Yardımcısı olarak atadığı Efkan Ala‘nın doğrudan Gelecek Partisi’nin Doğu ve Güneydoğu’daki yükselişini durdurmak için yapılan bir görevlendirme olduğunu söyleyen Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Ala’nın mesaisinin büyük bir bölümünü Kürt şehirlerinde harcayacağını öne sürdü.

 

 

Kiraz, Efkan Ala'nın yeni görevlerinden birinin de dindar Kürtler ile Erdoğan arasında yeniden bağ kurmak olduğunu ifade ederek, “Ala’nın görevi dindar Kürtler ile Erdoğan arasındaki bağı yeniden kurmak olacaktır.

 

 

Erdoğan çok net bir şeklide görüyor ki Güneydoğu’da ve Doğu’da hatta metropolde yaşayan dindar Kürtlerde Gelecek Partisi’nin inanılmaz derecede bir yükselişi var.” dedi. 

 

 

Öte yandan Özkiraz, Berat Albayrak'ın istifası sonrası Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Lütfi Elvan’ın geçmişte Ahmet Davutoğlu’yla çok yakından çalışmış biri olduğuna da dikkat çekti.

 

 

Kaynak: patronlardunyasi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.