Erbil, Yoğun Bakımdan Çıktı

Yaşam 16.01.2020 - 14:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3376+ kez okundu.
 

Erbil, Yoğun Bakımdan Çıktı

Kaçış sendromu hastalığı nükseden ve yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil'den, sevindiren haber geldi.
Geçtiğimiz hafta fenalaşarak hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, yoğun bakıma alınmıştı. TEDAVİ DEVAM EDECEK Kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, normal odaya geçti. Ünlü şovmenin, hastanedeki tedavisi bir süre daha devam edecek. Erbil, 18 Kasım 2018 tarihinde evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmıştı. HER AY DÜZENLİ SERUM TAKTIRIYOR Hastanede 8 ay tedavi gören Mehmet Ali Erbil, temmuz ayında taburcu olmuştu. Mehmet Ali Erbil, kaçış sendromu nedeniyle her ay düzenli olarak hastaneye gidip serum taktırıyor.  
Kaçış sendromu hastalığı nükseden ve yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil'den, sevindiren haber geldi.

Geçtiğimiz hafta fenalaşarak hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, yoğun bakıma alınmıştı.

TEDAVİ DEVAM EDECEK

Kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, normal odaya geçti. Ünlü şovmenin, hastanedeki tedavisi bir süre daha devam edecek.

Erbil, 18 Kasım 2018 tarihinde evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmıştı.

HER AY DÜZENLİ SERUM TAKTIRIYOR

Hastanede 8 ay tedavi gören Mehmet Ali Erbil, temmuz ayında taburcu olmuştu. Mehmet Ali Erbil, kaçış sendromu nedeniyle her ay düzenli olarak hastaneye gidip serum taktırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.