Erbakan Vakfı Gençleri Yine Çoştu

Siyaset 05.11.2018 - 19:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2598+ kez okundu.
 

Erbakan Vakfı Gençleri Yine Çoştu

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları yine güzel bir çalışmaya imza attı. Gebze Kültür merkezinde düzenlenen konferansa birçok gencin yanısıra, bayanlardanda katılım yoğundu.
  Açılışta Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi kısa bir selamlama konuşması yaparak:  “Gebze’de Milli Görüş fikriyatının ulaşmadığı genç bırakmayacağız. Bunun için çok çalışmamız lazım. Buna en güzel örnek Merhum Erbakan Hocamızdır.” Düzenlenen konferansa Gebzeninyanısıra; Darıca, Dilovası ve Çayırovadandabir çok genç katıldı. Salonu hınca hınç dolduran gençlere seslenen  Naim Öztürk (Bursa Erbakan Vakfı İl Başkanı ). ” Gençliğin teknoloji ile imtihanı “konulu  konferansta  ; “ Geçmişte ecdadımız zamanın en üstün ve en son teknılojisini hakka hizmet için kullanarak bütün insanlığın fazaydasına sunmuştur. Aynı düşünce ile Milli Görüş zihniyetine sahip siz gençler gene baracaksınız. Yeterki hedeften sapmayın. Bugünkü teknolojik üstünlüğü Siyonizm, insanlığı ifsat etmke için kullanıyor. Biz onlardan bu üstünlüğü alıp insanlığın faydasına sunacağız. “ dedi.
Erbakan Vakfı Gençlik Kolları yine güzel bir çalışmaya imza attı. Gebze Kültür merkezinde düzenlenen konferansa birçok gencin yanısıra, bayanlardanda katılım yoğundu.

 

Açılışta Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi kısa bir selamlama konuşması yaparak:  “Gebze’de Milli Görüş fikriyatının ulaşmadığı genç bırakmayacağız. Bunun için çok çalışmamız lazım. Buna en güzel örnek Merhum Erbakan Hocamızdır.”

Düzenlenen konferansa Gebzeninyanısıra; Darıca, Dilovası ve Çayırovadandabir çok genç katıldı.

Salonu hınca hınç dolduran gençlere seslenen  Naim Öztürk (Bursa Erbakan Vakfı İl Başkanı ). ” Gençliğin teknoloji ile imtihanı “konulu  konferansta  ; “ Geçmişte ecdadımız zamanın en üstün ve en son teknılojisini hakka hizmet için kullanarak bütün insanlığın fazaydasına sunmuştur. Aynı düşünce ile Milli Görüş zihniyetine sahip siz gençler gene baracaksınız.

Yeterki hedeften sapmayın. Bugünkü teknolojik üstünlüğü Siyonizm, insanlığı ifsat etmke için kullanıyor. Biz onlardan bu üstünlüğü alıp insanlığın faydasına sunacağız. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.