Engin Kılıç: "Spor Güzel Ahlakla Spordur"

Gündem 08.01.2020 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2536+ kez okundu.
 

Engin Kılıç: "Spor Güzel Ahlakla Spordur"

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başaknı Engin Kılıç
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başaknı Engin Kılıç , Kartepe Arslanbey stadında Arslanbey Belediyespor - Tayfunspor arasındaki maçın ardından yaşanan üzücü olay sonrası hastanede tedavisi devam eden Tayfunspor kalecisi Sefa Tekdurmaz’ı ziyaret etti.  "Futbol kulübümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi. "Sporun dostluk centilmenlik ve kardeşlik olduğunu unutan hele hele ki aynı ilde iki komşu ilçenin ortak birçok paydaşı olduğundan habersiz kendini bilmez birkaç kışinin  bir oyuncuya saldırmasını saşkınlıkla karşılıyoruz.. Spora şiddeti karıştıran her kim olursa olsun hangi takımın , hangi ilçenin taraftarı olursa olsun sahalardan uzaklaştırılmalıdır. Sporun birleştirici, kaynaştırıcı,pekiştirici etkisinden faydalanılarak, milli ruh, kardeşlik ve birliğin oluşması,güçlendirilmesi için her türlü sportif faaliyet desteklenmelidir.Bu işlerin kanunlarla değil önce ahlak ve maneviyat ilşkesiyle işleyen spor klüplarinin artması gerekmektedir. Bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için tüm kulüplerimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. "Dedi.  
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başaknı Engin Kılıç

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başaknı Engin Kılıç , Kartepe Arslanbey stadında Arslanbey Belediyespor Tayfunspor arasındaki maçın ardından yaşanan üzücü olay sonrası hastanede tedavisi devam eden Tayfunspor kalecisi Sefa Tekdurmaz’ı ziyaret etti.  "Futbol kulübümüze geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

"Sporun dostluk centilmenlik ve kardeşlik olduğunu unutan hele hele ki aynı ilde iki komşu ilçenin ortak birçok paydaşı olduğundan habersiz kendini bilmez birkaç kışinin  bir oyuncuya saldırmasını saşkınlıkla karşılıyoruz.. Spora şiddeti karıştıran her kim olursa olsun hangi takımın , hangi ilçenin taraftarı olursa olsun sahalardan uzaklaştırılmalıdır. Sporun birleştirici, kaynaştırıcı,pekiştirici etkisinden faydalanılarak, milli ruh, kardeşlik ve birliğin oluşması,güçlendirilmesi için her türlü sportif faaliyet desteklenmelidir.Bu işlerin kanunlarla değil önce ahlak ve maneviyat ilşkesiyle işleyen spor klüplarinin artması gerekmektedir. Bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için tüm kulüplerimizi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. "Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.