Engin Kılıç Gebze Yeniden Refah Partisi Engin Kılıç Kimdir Yeniden Refah Gebze İlçe binası

Siyaset 07.01.2021 - 23:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2748+ kez okundu.
 

Engin Kılıç Gebze Yeniden Refah Partisi Engin Kılıç Kimdir Yeniden Refah Gebze İlçe binası

Yeniden Refah Partisi'nin 54. Hükümet'te Milli Görüş'ün yaptığı gibi güldüreceğimizi ifade ediyoruz.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı  Esnaf buluşmaları  kapsamında Köşklü Çeşme, Osman Yılmaz ve Beylikbağı Esnafları ile buluştu.   İlçe Başkanı Engin Kılıç, esnaf ziyaretinde  yaptığı açıklamada; ‘’Hem Gebze’mizin dört bir yanında esnaf buluşmaları yapıyoruz halkımızın yanına giderek bizzat kendimiz derdini, taleplerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Bu sıkıntıların, bu problemlerin çözümünün Milli Görüş'te ve Yeniden Refah Partisinde olduğunu kendilerine iletiyoruz''.dedi.     Esnaf ziyaretlerinde gördükleri en büyük problemin ekonomik sıkıntılarla, geçim derdi ve işsizlik olduğunu dile getiren...   Engin Kılıç ’’ "Yeniden Refah Partisi olarak aynen 54. Hükümet'teki Milli Görüş bolluk ve bereketini yeniden bu millete yaşatmak üzere aynı zihniyetle, aynı aşkla yola çıktığımızı, borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden üretim, istihdam, ihracat ekonomisine geçeceğimizi belirtiyoruz.   Dar gelirli milyonların alım gücünü, refah seviyesini, aynen 54. Hükümet'te olduğu gibi yeniden arttıracağız.     Çiftçi ve köylünün yüzünü de en yüksek taban fiyatlarıyla, en büyük teşviklerle yine aynen 54. Hükümet'te Milli Görüş'ün yaptığı gibi güldüreceğimizi ifade ediyoruz.   'Önce millet' diyerek, milletimizi Gebze’mizin dört bir yanında bire bir şahit olduğumuz bu sıkıntıdan, bu felaketten kurtarmak için gece gündüz koşuyoruz’’.dedi.  
Yeniden Refah Partisi'nin 54. Hükümet'te Milli Görüş'ün yaptığı gibi güldüreceğimizi ifade ediyoruz.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı  Esnaf buluşmaları  kapsamında Köşklü Çeşme, Osman Yılmaz ve Beylikbağı Esnafları ile buluştu.

 

İlçe Başkanı Engin Kılıç, esnaf ziyaretinde  yaptığı açıklamada; ‘’Hem Gebze’mizin dört bir yanında esnaf buluşmaları yapıyoruz halkımızın yanına giderek bizzat kendimiz derdini, taleplerini, sıkıntılarını dinliyoruz. Bu sıkıntıların, bu problemlerin çözümünün Milli Görüş'te ve Yeniden Refah Partisinde olduğunu kendilerine iletiyoruz''.dedi.

 

 

Esnaf ziyaretlerinde gördükleri en büyük problemin ekonomik sıkıntılarla, geçim derdi ve işsizlik olduğunu dile getiren...

 

Engin Kılıç ’’ "Yeniden Refah Partisi olarak aynen 54. Hükümet'teki Milli Görüş bolluk ve bereketini yeniden bu millete yaşatmak üzere aynı zihniyetle, aynı aşkla yola çıktığımızı, borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden üretim, istihdam, ihracat ekonomisine geçeceğimizi belirtiyoruz.

 

Dar gelirli milyonların alım gücünü, refah seviyesini, aynen 54. Hükümet'te olduğu gibi yeniden arttıracağız.

 

 

Çiftçi ve köylünün yüzünü de en yüksek taban fiyatlarıyla, en büyük teşviklerle yine aynen 54. Hükümet'te Milli Görüş'ün yaptığı gibi güldüreceğimizi ifade ediyoruz.

 

'Önce millet' diyerek, milletimizi Gebze’mizin dört bir yanında bire bir şahit olduğumuz bu sıkıntıdan, bu felaketten kurtarmak için gece gündüz koşuyoruz’’.dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.