ENGİN KILIÇ: BUĞDAY VE UN İTHALATI SIFIRA DÜŞECEK

Gebze 16.05.2019 - 00:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2527+ kez okundu.
 

ENGİN KILIÇ: BUĞDAY VE UN İTHALATI SIFIRA DÜŞECEK

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç köylülerle yaptığı sohbette "Yeniden Refah Partisi  iktidarında Buğday ve un ithalatını en kısa sürede  ‘sıfır seviyesine’  düşürecek" dedi. İnsan ve hayvan sağlığına, çevreye ve toprağa en büyük zararları veren,  GDO’lu hayvan yemlerinin ve tohumların ithalatını derhal durduracağız diyerek konuşmasına devam eden Engin Kılıç, "Tohumculuk' ile ilgili bütün yasaları milli bir duruş ile gözden geçirecek ve yerli tohum gen bankası kurup, yerli tohumlarımız için uluslararası patent alınmasını sağlayacağız" dedi.   #GebzeRefah #Tepemanayırköyü #YenidenRefahpartisi  
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç köylülerle yaptığı sohbette "Yeniden Refah Partisi  iktidarında Buğday ve un ithalatını en kısa sürede  ‘sıfır seviyesine’  düşürecek" dedi.

İnsan ve hayvan sağlığına, çevreye ve toprağa en büyük zararları veren,  GDO’lu hayvan yemlerinin ve tohumların ithalatını derhal durduracağız diyerek konuşmasına devam eden Engin Kılıç, "Tohumculuk' ile ilgili bütün yasaları milli bir duruş ile gözden geçirecek ve yerli tohum gen bankası kurup, yerli tohumlarımız için uluslararası patent alınmasını sağlayacağız" dedi.

 

#GebzeRefah #Tepemanayırköyü #YenidenRefahpartisi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.