En Yaşlı İnsan Hayatını Kaybetti

Gündem 25.12.2019 - 15:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2638+ kez okundu.
 

En Yaşlı İnsan Hayatını Kaybetti

Doğum tarihi 1907 olarak geçen ve Türkiye’nin en yaşlı insan olarak gösterilen Muğlalı 113 yaşındaki Ayşe Uçar, hayata gözlerini yumdu.
Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Gülağzı Mahallesi’nde yaşayan Ayşe Uçar; 3 padişah, 13 cumhurbaşkanı ve 27 başbakan gördü. 92 ve 89 yaşlarında iki kızı, 76 yaşında da gelini bulunan Ayşe Uçar, kızları ile yaşamını sürdürüyordu. "MUĞLA YAŞAYAN HAFIZASINI KAYBETTİ" Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Türkiye’nin en yaşlı insanı Ayşe Uçar’ı sık sık ziyaret ederek sağlık sorunları ile yakından ilgileniyordu. Ayşe Nine'nin hayatını kaybettiğini açıklayan Kaymakam Yıldız, “Ayşe Uçar ninemize Allah rahmet eylesin. Sağlığı ile ilgili sık sık bilgi alıyordum. Bu sabah saat 05.00 sıralarında vefat ettiğini öğrendim. Muğla önemli bir yaşayan hafızasını kaybetti.” dedi.  
Doğum tarihi 1907 olarak geçen ve Türkiye’nin en yaşlı insan olarak gösterilen Muğlalı 113 yaşındaki Ayşe Uçar, hayata gözlerini yumdu.

Muğla’nın Menteşe ilçesi kırsal Gülağzı Mahallesi’nde yaşayan Ayşe Uçar; 3 padişah, 13 cumhurbaşkanı ve 27 başbakan gördü. 92 ve 89 yaşlarında iki kızı, 76 yaşında da gelini bulunan Ayşe Uçar, kızları ile yaşamını sürdürüyordu.

"MUĞLA YAŞAYAN HAFIZASINI KAYBETTİ"

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Türkiye’nin en yaşlı insanı Ayşe Uçar’ı sık sık ziyaret ederek sağlık sorunları ile yakından ilgileniyordu. Ayşe Nine'nin hayatını kaybettiğini açıklayan Kaymakam Yıldız, “Ayşe Uçar ninemize Allah rahmet eylesin. Sağlığı ile ilgili sık sık bilgi alıyordum. Bu sabah saat 05.00 sıralarında vefat ettiğini öğrendim. Muğla önemli bir yaşayan hafızasını kaybetti.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.