Emniyet Müdürü Dilovası'ndaydı

Dilovası 02.01.2020 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2236+ kez okundu.
 

Emniyet Müdürü Dilovası'ndaydı

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz ay Kocaeli’de göreve başlayan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun ile birlikte önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret ettiler.   Emniyet Müdürü Tipioğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şayir, Dilovası ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tipioğlu’da misafirperverliğinden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür ederek şehrin huzurunu ve güvenliğini sağlama amaçlı emniyet teşkilatı olarak yerelde hep birlikte istişare ederek çalışacaklarını, emniyet teşkilatının güler yüzünü vatandaşa yansıtacaklarını belirtti.
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Kocaeli’de göreve başlayan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun ile birlikte önceki gün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i makamında ziyaret ettiler.

 

Emniyet Müdürü Tipioğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şayir, Dilovası ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tipioğlu’da misafirperverliğinden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür ederek şehrin huzurunu ve güvenliğini sağlama amaçlı emniyet teşkilatı olarak yerelde hep birlikte istişare ederek çalışacaklarını, emniyet teşkilatının güler yüzünü vatandaşa yansıtacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.