Ellibeş’ten 472 mahalleyle çevrimiçi toplantı

Siyaset 27.12.2020 - 11:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2166+ kez okundu.
 

Ellibeş’ten 472 mahalleyle çevrimiçi toplantı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, hafta içini ilimizde devam eden kamu yatırımlarını incelemeye ayırırken, sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu hafta sonları ise mahalle başkanlarıyla çevrimiçi toplantı yapıyor, teşkilatı dinliyor.
MAHALLE BAŞKANLARIMIZLA GÜÇLÜYÜZ   AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, üç hafta önce ilimizde devam eden kamu yatırımlarının durumunu yerinde inceleme ziyaretlerine başladı. İlçe ilçe gezerek eğitim, sağlık, emniyet ve ulaşım gibi yatırımların durumunu inceleyen Başkan Ellibeş, hafta sonları da teşkilat çalışmalarına zaman ayırıyor.     AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlanan programlar kapsamında Başkan Ellibeş, cuma, cumartesi ve pazar günleri ilçelerdeki mahalle başkanlarıyla çevrimiçi bağlantıyla bir araya geliyor.     AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan’ın yanı sıra İlçe Ana Kademe, Kadın, Gençlik Kolları ve Belediye Başkanları da bu toplantıda hazır bulunuyor. İlk toplantılar Gölcük, Başiskele, Kartepe, Kandıra ve Derince ile yapıldı. Her hafta devam edecek bu çalışma sayesinde ilimizde 472 mahallenin tamamında AK Kadrolarla bir araya geleceklerini belirten Başkan Ellibeş, “Eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek teşkilatımızla irtibatı sürekli canlı tutuyoruz.     Bizlerin en önemli gücü, mahallelerde partimizin asıl yükünü taşıyan mahalle başkanları ve yönetimleri ile sandık kurul üyelerimizdir. AK Parti’nin 18 yıllık başarısında ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere mahallelerde partimizi en iyi şekilde temsil eden teşkilat mensuplarımızdır. Onları direkt dinleyip, bu zorlu süreçle ilgili düşüncelerini ve taleplerini alıyoruz.     Teşkilat Başkanımızın yanı sıra, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız da bu toplantıda bizimle birlikte teşkilatımızı dinliyor.   Toplantılarımız bundan sonra da online devam edecek.     Dileğimiz, en kısa sürede eski sağlıklı günlerimize geri dönerek bu toplantıların aynısını tekrar yüz yüze yapmak. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan bütüb teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, hafta içini ilimizde devam eden kamu yatırımlarını incelemeye ayırırken, sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu hafta sonları ise mahalle başkanlarıyla çevrimiçi toplantı yapıyor, teşkilatı dinliyor.

MAHALLE BAŞKANLARIMIZLA GÜÇLÜYÜZ

 


AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, üç hafta önce ilimizde devam eden kamu yatırımlarının durumunu yerinde inceleme ziyaretlerine başladı. İlçe ilçe gezerek eğitim, sağlık, emniyet ve ulaşım gibi yatırımların durumunu inceleyen Başkan Ellibeş, hafta sonları da teşkilat çalışmalarına zaman ayırıyor.

 

 

AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlanan programlar kapsamında Başkan Ellibeş, cuma, cumartesi ve pazar günleri ilçelerdeki mahalle başkanlarıyla çevrimiçi bağlantıyla bir araya geliyor.

 

 

AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan’ın yanı sıra İlçe Ana Kademe, Kadın, Gençlik Kolları ve Belediye Başkanları da bu toplantıda hazır bulunuyor. İlk toplantılar Gölcük, Başiskele, Kartepe, Kandıra ve Derince ile yapıldı. Her hafta devam edecek bu çalışma sayesinde ilimizde 472 mahallenin tamamında AK Kadrolarla bir araya geleceklerini belirten Başkan Ellibeş, “Eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek teşkilatımızla irtibatı sürekli canlı tutuyoruz.

 

 

Bizlerin en önemli gücü, mahallelerde partimizin asıl yükünü taşıyan mahalle başkanları ve yönetimleri ile sandık kurul üyelerimizdir. AK Parti’nin 18 yıllık başarısında ana kademe, kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere mahallelerde partimizi en iyi şekilde temsil eden teşkilat mensuplarımızdır. Onları direkt dinleyip, bu zorlu süreçle ilgili düşüncelerini ve taleplerini alıyoruz.

 

 

Teşkilat Başkanımızın yanı sıra, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız da bu toplantıda bizimle birlikte teşkilatımızı dinliyor.

 

Toplantılarımız bundan sonra da online devam edecek.

 

 

Dileğimiz, en kısa sürede eski sağlıklı günlerimize geri dönerek bu toplantıların aynısını tekrar yüz yüze yapmak. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan bütüb teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.