ELLİBEŞ, İZMİT'İN KURTULUŞUNU KUTLADI

Gündem 28.06.2020 - 16:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2196+ kez okundu.
 

ELLİBEŞ, İZMİT'İN KURTULUŞUNU KUTLADI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutladı.
Ellibeş, İzmit’in  kurtuluşunu kutladı AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümünü kutladı. BİR BÜTÜN OLARAK TARİHE YÖN VERDİK Kocaeli’nin Türkiye’nin en küçük yüzölçümüne sahip vilayetlerinden biri olduğunu ama üstlendiği misyonla tarihin akışına daima yön verdiğini belirten Ellibeş, “İstanbul’un Fethi’nde nasıl Gebze hayati bir öneme sahipse, Cumhuriyetimizin kuruluşunda da İzmit aynı şekilde misyon üstlenmiştir. Fatih, çağ kapatıp, yeni bir çağ açtığı büyük fetih öncesi Gebze’de toplanıp, güç depoladığı gibi Cumhuriyetimizin kuruluşu için canını vermeye hazır yiğit Anadolu insanımıza hayati önemdeki silah ve insan gücü İzmit üzerinden geçerek ulaşmıştır. İzmit’in kahraman evlatları, düşmanla göğüs göğüse çarpışarak, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden mücadele ederek Anadolu’ya kan taşıyan adeta bir atar damar olmuştur. Bu nedenledir ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti kuracağını yine İzmit’te dünyaya ilan etmiştir. Doğudan-Batıya, Kuzeyden-Güneye bölünmez bir bütün olarak güzel şehrimiz fedakar ve kahraman evlatlarıyla bundan sonra da tarih boyunca üzerine düşen ne görev varsa yapmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle İzmit’imizin kurtuluşunun 99.yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutladı.

Ellibeş, İzmit’in 
kurtuluşunu kutladı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümünü kutladı.
BİR BÜTÜN OLARAK TARİHE YÖN VERDİK
Kocaeli’nin Türkiye’nin en küçük yüzölçümüne sahip vilayetlerinden biri olduğunu ama üstlendiği misyonla tarihin akışına daima yön verdiğini belirten Ellibeş, “İstanbul’un Fethi’nde nasıl Gebze hayati bir öneme sahipse, Cumhuriyetimizin kuruluşunda da İzmit aynı şekilde misyon üstlenmiştir. Fatih, çağ kapatıp, yeni bir çağ açtığı büyük fetih öncesi Gebze’de toplanıp, güç depoladığı gibi Cumhuriyetimizin kuruluşu için canını vermeye hazır yiğit Anadolu insanımıza hayati önemdeki silah ve insan gücü İzmit üzerinden geçerek ulaşmıştır. İzmit’in kahraman evlatları, düşmanla göğüs göğüse çarpışarak, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden mücadele ederek Anadolu’ya kan taşıyan adeta bir atar damar olmuştur. Bu nedenledir ki, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti kuracağını yine İzmit’te dünyaya ilan etmiştir. Doğudan-Batıya, Kuzeyden-Güneye bölünmez bir bütün olarak güzel şehrimiz fedakar ve kahraman evlatlarıyla bundan sonra da tarih boyunca üzerine düşen ne görev varsa yapmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle İzmit’imizin kurtuluşunun 99.yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.