Ellibeş: ''Ak Parti en büyük Sivil toplum kuruluşudur''

Siyaset 21.08.2020 - 12:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2840+ kez okundu.
 

Ellibeş: ''Ak Parti en büyük Sivil toplum kuruluşudur''

Ellibeş, arayıp teşekkür etti
AK Parti’ye üye başvurusuna yoğun ilgi:  Ellibeş, arayıp teşekkür etti AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘akuyelikkocaeli.org’ internet sitesi üzerinden üyelik başvurusu yapanları ilk gün bizzat arayarak teşekkür etti. Başkan Ellibeş, Pandemi nedeniyle devreye aldıkları yeni sisteme yoğun ilginin sevindirici olduğunu kaydetti.   EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ   AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Pandemi nedeniyle üye kayıt çalışmalarında yeniliğe giderek ön başvuruları “www.akuyelikkocaeli.org” internet sitesi üzerinden aldığını duyurmuştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, başvuru sayısı daha ilk gün tamamlanmadan 100’ü geçmesi üzerine her ilçeden birer kişiyi arayarak bizzat teşekkür etti. Ellibeş, “Türkiye’de 10 milyon 400 bin üyesi bulunan ve ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu konumunda bulunan AK Ailemize katılmak isteyen arkadaşlarımızla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle “İnandığımız Yolda Yürümeye” devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız bu güç ve destekle Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımayı sürdüreceğiz. İnternet sitemiz üzerinden ön başvuru yapan vatandaşlarımıza ilçe başkanlıklarımız en kısa sürede dönüş yaparak, ıslak imzalı formlarla üye kayıt işlemini tamamlayacak” dedi.
Ellibeş, arayıp teşekkür etti

AK Parti’ye üye başvurusuna yoğun ilgi:  Ellibeş, arayıp teşekkür etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘akuyelikkocaeli.org’ internet sitesi üzerinden üyelik başvurusu yapanları ilk gün bizzat arayarak teşekkür etti. Başkan Ellibeş, Pandemi nedeniyle devreye aldıkları yeni sisteme yoğun ilginin sevindirici olduğunu kaydetti.

 


EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ

 


AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Pandemi nedeniyle üye kayıt çalışmalarında yeniliğe giderek ön başvuruları “www.akuyelikkocaeli.org” internet sitesi üzerinden aldığını duyurmuştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, başvuru sayısı daha ilk gün tamamlanmadan 100’ü geçmesi üzerine her ilçeden birer kişiyi arayarak bizzat teşekkür etti. Ellibeş, “Türkiye’de 10 milyon 400 bin üyesi bulunan ve ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu konumunda bulunan AK Ailemize katılmak isteyen arkadaşlarımızla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle “İnandığımız Yolda Yürümeye” devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız bu güç ve destekle Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımayı sürdüreceğiz. İnternet sitemiz üzerinden ön başvuru yapan vatandaşlarımıza ilçe başkanlıklarımız en kısa sürede dönüş yaparak, ıslak imzalı formlarla üye kayıt işlemini tamamlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.