ELLİBEŞ - TÜRKAN:''İÇİ BOŞ HAYALDEN BAHSETMİŞ DEDİ''

18.05.2020 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2657+ kez okundu.
 

ELLİBEŞ - TÜRKAN:''İÇİ BOŞ HAYALDEN BAHSETMİŞ DEDİ''

Ellibeş: “İçi boş bir  hayalden bahsetmiş” AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın AK Parti için kullandığı ifadelerin boş bir hayal ürünü olduğunu belirterek, “Her kap içindekini sızdırır” dedi.  DEMOKRASİYİ HİÇE SAYIYORLAR Demokrasiyi hiçe sayan, kendini millet iradesinden üstün görenlerin siyasete kiralık vekil gibi bir kavram soktuğunu ve bunu çok doğru birşeymiş gibi halka anlatmaya çalıştığını belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, şunları söyledi: “Üslubu beyan, ayniyle insandır diye bir söz vardır. Her kap içindekini sızdırır. Anlaşılan Sayın Vekilin de içindeki dışına sızmıştır. Geçmişte çıktığı yolu nasıl kaybettiğini, yol arkadaşlarından nasıl ayrıldığını hep birlikte gördük, yaşadık. Kendine ikbal görmediği yerde dümeni en erken kıranlardan biri olarak AK Parti hakkında konuştukları tamamen boş bir hayalden ötesi değildir”. AK PARTİ’Yİ KENDİNİZLE KARIŞTIRMAYIN “Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan sadece toz alır. AK Parti, davasına sıkı sıkıya bağlı, güçlü ve büyük bir teşkilattır. Milletimizle olan sarsılmaz gönül bağıyla liderinin dimdik arkasındadır. AK Parti, 18 yıl boyunca milleti ile arasındaki gönül bağını daima güçlendirmiş ve her seçimde oyunu daha da artırmış bir parti olarak geleceğinden hiçbir endişe duymadan, yoluna devam etmektedir. İçeriden ve dışarıdan hiçbir fitne ve iftiraya geçit vermeden, ülkemiz ve milletimiz için belirlediği 2023, 2071 hedeflerine doğru yine milletiyle bir bütün olarak kararlılıkla yol almaktadır. Kimin nereye geçtiği, nereye gittiği bizi ilgilendirmiyor. Yapılan yanlışın hesabını sormak bize değil, elbette milletimize düşecektir. AK Parti’yi kimse kendisiyle karıştırmasın.”

Ellibeş: “İçi boş bir 
hayalden bahsetmiş”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın AK Parti için kullandığı ifadelerin boş bir hayal ürünü olduğunu belirterek, “Her kap içindekini sızdırır” dedi. 
DEMOKRASİYİ HİÇE SAYIYORLAR
Demokrasiyi hiçe sayan, kendini millet iradesinden üstün görenlerin siyasete kiralık vekil gibi bir kavram soktuğunu ve bunu çok doğru birşeymiş gibi halka anlatmaya çalıştığını belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, şunları söyledi: “Üslubu beyan, ayniyle insandır diye bir söz vardır. Her kap içindekini sızdırır. Anlaşılan Sayın Vekilin de içindeki dışına sızmıştır. Geçmişte çıktığı yolu nasıl kaybettiğini, yol arkadaşlarından nasıl ayrıldığını hep birlikte gördük, yaşadık. Kendine ikbal görmediği yerde dümeni en erken kıranlardan biri olarak AK Parti hakkında konuştukları tamamen boş bir hayalden ötesi değildir”.
AK PARTİ’Yİ KENDİNİZLE KARIŞTIRMAYIN
“Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan sadece toz alır. AK Parti, davasına sıkı sıkıya bağlı, güçlü ve büyük bir teşkilattır. Milletimizle olan sarsılmaz gönül bağıyla liderinin dimdik arkasındadır. AK Parti, 18 yıl boyunca milleti ile arasındaki gönül bağını daima güçlendirmiş ve her seçimde oyunu daha da artırmış bir parti olarak geleceğinden hiçbir endişe duymadan, yoluna devam etmektedir. İçeriden ve dışarıdan hiçbir fitne ve iftiraya geçit vermeden, ülkemiz ve milletimiz için belirlediği 2023, 2071 hedeflerine doğru yine milletiyle bir bütün olarak kararlılıkla yol almaktadır. Kimin nereye geçtiği, nereye gittiği bizi ilgilendirmiyor. Yapılan yanlışın hesabını sormak bize değil, elbette milletimize düşecektir. AK Parti’yi kimse kendisiyle karıştırmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.