Ekonomi Battı Diyenlere Cevap Verdi

Siyaset 16.07.2019 - 11:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2140+ kez okundu.
 

Ekonomi Battı Diyenlere Cevap Verdi

Erdoğan, ekonomi konusunda "battı, bitti" şeklinde yorum yapanlara da cevap verdi.
"BUNLARDA İNSAF YOK, BUNLAR NANKÖR" Cumhurbaşkanı, "Ne diyorlar? Ekonomi battı, ekonomi bitti. Kardeşlerim; buradan tüm milletime sesleniyorum. Bunlarda insaf yok. Bunlar nankör." ifadelerini kullandı.   "Aziz milletim. Sevgili İstanbullular. Değerli şehit yakınlarımız ve gazilerimiz. Kıymetli kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. 2016 yılının 15 Temmuz gecesi, milletimizin istiklali ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların tankların kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimizin her bir ferdini hürmetle muhabbetle selamlıyorum. O gece şehit verdiğimiz 251 vatan evladının her birine Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Gazilerimize cenabı Allah’tan sıhhat ve afiyet diliyorum. Şehitlerimizin kabirleri nur mekanları cennet olsun inşallah.   Şanlı polislerimizi, bir kez daha muhabbetle selamlıyorum: Peygamber ocağı TSK’mızın ülkesine bağlı her bir subayını, astsubayını, erlerini alınlarından öpüyorum. Burası anlamlı bir mekan. BAY KEMAL KAÇTI Saat 23.15 civarı tankların arasında Sayın Bay Kemal gelip Bakırköy’e geçti. Kendi ifadesiyle 'Bakırköy Belediyesi'nde gidebilecek bir otel bulamadığım için oraya gittim' dedi. Değerli kardeşlerim 01.15 ve biz de yine buraya indik. Eşim kızım torunlarım ve damadımla beraber buraya indik. Burada kim vardı? Burada millet vardı. Üzerimizden geçen F-16’lar helikopterler vardı ve onlar mermilerini yağdırıyordu fakat biz bir şeye inanıyorduk. Diyorduk ki 'Korkmayın Allah bizimle beraberdir.' SABAHA KADAR KESİNTİSİZ EZAN VE SELA OKUYAN İMAMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM Ve o gece 16 saat süren o süreçte şahsım basın toplantımızı yaptım. Valimiz 1. Ordu komutanımızı aynı şekilde. Mesaj verildi. Bu mesaj verildikten sonra her şey yerli yerine oturdu. Bütün mesele neydi? O gece dünyaya örnek teşkil edecek bir dik duruş sergileyen medyamıza STK’larımıza aydınlarımıza buradan şahsım ve milletim adına özellikle teşekkür ediyorum. Sabaha kadar kesintisi ezan ve sela okuyan imamlarımıza müezzinlerimize şükranlarımı sunuyorum.
Erdoğan, ekonomi konusunda "battı, bitti" şeklinde yorum yapanlara da cevap verdi.
"BUNLARDA İNSAF YOK, BUNLAR NANKÖR"
Cumhurbaşkanı, "Ne diyorlar? Ekonomi battı, ekonomi bitti. Kardeşlerim; buradan tüm milletime sesleniyorum. Bunlarda insaf yok. Bunlar nankör." ifadelerini kullandı.

 

"Aziz milletim. Sevgili İstanbullular. Değerli şehit yakınlarımız ve gazilerimiz. Kıymetli kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum.

2016 yılının 15 Temmuz gecesi, milletimizin istiklali ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların tankların kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimizin her bir ferdini hürmetle muhabbetle selamlıyorum.

O gece şehit verdiğimiz 251 vatan evladının her birine Rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Gazilerimize cenabı Allah’tan sıhhat ve afiyet diliyorum.
Şehitlerimizin kabirleri nur mekanları cennet olsun inşallah.

 

Şanlı polislerimizi, bir kez daha muhabbetle selamlıyorum: Peygamber ocağı TSK’mızın ülkesine bağlı her bir subayını, astsubayını, erlerini alınlarından öpüyorum. Burası anlamlı bir mekan.

BAY KEMAL KAÇTI

Saat 23.15 civarı tankların arasında Sayın Bay Kemal gelip Bakırköy’e geçti. Kendi ifadesiyle 'Bakırköy Belediyesi'nde gidebilecek bir otel bulamadığım için oraya gittim' dedi.

Değerli kardeşlerim 01.15 ve biz de yine buraya indik. Eşim kızım torunlarım ve damadımla beraber buraya indik. Burada kim vardı? Burada millet vardı. Üzerimizden geçen F-16’lar helikopterler vardı ve onlar mermilerini yağdırıyordu fakat biz bir şeye inanıyorduk. Diyorduk ki 'Korkmayın Allah bizimle beraberdir.'

SABAHA KADAR KESİNTİSİZ EZAN VE SELA OKUYAN İMAMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ve o gece 16 saat süren o süreçte şahsım basın toplantımızı yaptım. Valimiz 1. Ordu komutanımızı aynı şekilde. Mesaj verildi. Bu mesaj verildikten sonra her şey yerli yerine oturdu. Bütün mesele neydi? O gece dünyaya örnek teşkil edecek bir dik duruş sergileyen medyamıza STK’larımıza aydınlarımıza buradan şahsım ve milletim adına özellikle teşekkür ediyorum. Sabaha kadar kesintisi ezan ve sela okuyan imamlarımıza müezzinlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.