Ekinci, köylerde Türk bayrağı dağıttı;Av-ufuk-ekinci-haberleri-sondakika-haberleri-

Siyaset 06.06.2018 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1839+ kez okundu.
 

Ekinci, köylerde Türk bayrağı dağıttı;Av-ufuk-ekinci-haberleri-sondakika-haberleri-

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, dün seçim gezileri kapsamında Kartepe ilçesinin köylerini gezdi. Köylülerle buluşan Ekinci, 24 Haziran için destek istedi.
24 Haziran seçimlerine 20 gün kala temposunu iyice arttıran AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, Kocaeli’ni karış karış gezmeye devam ediyor. Dün Kartepe ilçesinde gün boyu temaslarda ve ziyaretlerde bulunan Ekinci, Kartepe’nin Balaban, Nusretiye ve Şirinsulhiye köylerini gezerek köylülerle bir araya geldi. TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI Kartepe’nin Balaban, Nusretiye ve Şirinsulhiyeköylerine giden Milletvekili Adayı Ekinci, köyde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi. Hastalara moral veren ve çiftçilerin taleplerini dinleyen Ekinci, köylerin ileri gelen kanaat önderleriyle de fikir alışverişlerinde bulundu. Yaşlıları ve şehit yakınlarını da ziyaret eden Ekinci, AK Parti Kartepe ilçe yöneticileriyle birlikte köylülere Türk bayrağı hediye etti. Anlamlı hediye için Ekinci’ye teşekkür eden köylüler ise AK Parti’ye destek sözü verdileri. SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇTI İftar saatine kadar yoğun bir şekilde köy ziyaretleri yapan Ekinci, Kartepe Belediyesi’nin Muhtarlar için düzenlediği iftar programına da katılarak orucunu köy muhtarlarıyla birlikte açtı. İftardan sonra KartepeAtaevler Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışına da katılan Ekinci, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ile birlikte mahalle temsilciliğinin açılışını gerçekleştirdi. Seçim irtibat bürolarının AK Parti’nin karargahı olduğunu ifade eden Ekinci, Ataevler’deki partililerden 24 Haziran’da sandıkları patlatma ve rekor oy sözü aldı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, dün seçim gezileri kapsamında Kartepe ilçesinin köylerini gezdi. Köylülerle buluşan Ekinci, 24 Haziran için destek istedi.

24 Haziran seçimlerine 20 gün kala temposunu iyice arttıran AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, Kocaeli’ni karış karış gezmeye devam ediyor. Dün Kartepe ilçesinde gün boyu temaslarda ve ziyaretlerde bulunan Ekinci, Kartepe’nin Balaban, Nusretiye ve Şirinsulhiye köylerini gezerek köylülerle bir araya geldi.

TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Kartepe’nin Balaban, Nusretiye ve Şirinsulhiyeköylerine giden Milletvekili Adayı Ekinci, köyde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi. Hastalara moral veren ve çiftçilerin taleplerini dinleyen Ekinci, köylerin ileri gelen kanaat önderleriyle de fikir alışverişlerinde bulundu. Yaşlıları ve şehit yakınlarını da ziyaret eden Ekinci, AK Parti Kartepe ilçe yöneticileriyle birlikte köylülere Türk bayrağı hediye etti. Anlamlı hediye için Ekinci’ye teşekkür eden köylüler ise AK Parti’ye destek sözü verdileri.

SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇTI

İftar saatine kadar yoğun bir şekilde köy ziyaretleri yapan Ekinci, Kartepe Belediyesi’nin Muhtarlar için düzenlediği iftar programına da katılarak orucunu köy muhtarlarıyla birlikte açtı. İftardan sonra KartepeAtaevler Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışına da katılan Ekinci, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ile birlikte mahalle temsilciliğinin açılışını gerçekleştirdi. Seçim irtibat bürolarının AK Parti’nin karargahı olduğunu ifade eden Ekinci, Ataevler’deki partililerden 24 Haziran’da sandıkları patlatma ve rekor oy sözü aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.