Ekinci AK Gençlerle Kürsü’de buluştu

Siyaset 28.05.2018 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3273+ kez okundu.
 

Ekinci AK Gençlerle Kürsü’de buluştu

Av.Ufuk Ekinci son dakika habeleri
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği ‘AK Genç Gebze Genç Kürsü’ programına katılarak gençlerin sorularını yanıtladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, teravih namazından sonra AK Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek partililerle değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği ‘AK Genç Gebze Genç Kürsü’ programına da katılan Ekinci gençlerin sorularını yanıtladı. AK Parti’nin Türkiye’de gençlerin önünü açtığını ifade eden Ekinci, “Gençlerin büyük bölümü eski Türkiye’yi bilmiyor. Son yıllarda elde edilen kazanımların geçmişte de olduğunu düşünebiliyor. AK Parti’den önce Türkiye İMF’den borç para alabilmek için günlere kapıda bekletiliyordu. Ama Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri sayesinde artık Türkiye İMF’ye borç veren ülke haline geldi. AK Parti, seçilme yaşını da18’e düşürerek gençlerin önünü açtı. Türkiye’yi ve AK Parti’yi her türlü zorlamamalarla durduramayacaklarını anlayanlar şimdi de döviz üzerinden Türkiye’yi zora sokmak istiyorlar. Ama 24 Haziran’da erdem, irade ve cesaretle yolumuza devam edeceğiz ve hep birlikte oyunları boşa çıkaracağız” dedi.
Av.Ufuk Ekinci son dakika habeleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği ‘AK Genç Gebze Genç Kürsü’ programına katılarak gençlerin sorularını yanıtladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Ufuk Ekinci, teravih namazından sonra AK Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek partililerle değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği ‘AK Genç Gebze Genç Kürsü’ programına da katılan Ekinci gençlerin sorularını yanıtladı. AK Parti’nin Türkiye’de gençlerin önünü açtığını ifade eden Ekinci, “Gençlerin büyük bölümü eski Türkiye’yi bilmiyor. Son yıllarda elde edilen kazanımların geçmişte de olduğunu düşünebiliyor. AK Parti’den önce Türkiye İMF’den borç para alabilmek için günlere kapıda bekletiliyordu. Ama Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri sayesinde artık Türkiye İMF’ye borç veren ülke haline geldi. AK Parti, seçilme yaşını da18’e düşürerek gençlerin önünü açtı. Türkiye’yi ve AK Parti’yi her türlü zorlamamalarla durduramayacaklarını anlayanlar şimdi de döviz üzerinden Türkiye’yi zora sokmak istiyorlar. Ama 24 Haziran’da erdem, irade ve cesaretle yolumuza devam edeceğiz ve hep birlikte oyunları boşa çıkaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.