Ehliyet Sınavları Mart Sonuna Ertelendi

Gündem 16.03.2020 - 14:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3098+ kez okundu.
 

Ehliyet Sınavları Mart Sonuna Ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı, sürücü kursları sınavlarının mart sonuna kadar ertelendiğini belirtti.
Koronavirüs tedbirleri, çeşitli alanlarda uygulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), virüsün yayılmasını önlemek amacıyla yeni bir karar aldı. SÜRÜCÜ SINAVLARINA ERTELEME Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mart sonuna kadarki tüm Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavlarının (MTSKS) ertelendiğini bildirdi. Selçuk bu kapsamda, elektronik ortamda yapılanlar dahil ehliyet sınavları ve direksiyon sınavlarının yer aldığını ifade etti.
Milli Eğitim Bakanlığı, sürücü kursları sınavlarının mart sonuna kadar ertelendiğini belirtti.

Koronavirüs tedbirleri, çeşitli alanlarda uygulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), virüsün yayılmasını önlemek amacıyla yeni bir karar aldı.

SÜRÜCÜ SINAVLARINA ERTELEME
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mart sonuna kadarki tüm Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavlarının (MTSKS) ertelendiğini bildirdi.

Selçuk bu kapsamda, elektronik ortamda yapılanlar dahil ehliyet sınavları ve direksiyon sınavlarının yer aldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.