Eğriambar Köyünden Şehitlere Ahde Vefa

Gündem 06.03.2020 - 13:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2820+ kez okundu.
 

Eğriambar Köyünden Şehitlere Ahde Vefa

Eğriambar Köyünden Şehitlere Ahde Vefa
Eğriambar Köyünden Şehitlere Ahde Vefa   Merkezi Gebze’de bulunan Giresun Dereli İlçesine bağlı Eğriambar Köyü 29 Şubat Akşamı yapacağı geleneksel eğlence proğramını İdlib’de askerlrimize karşı yapılan hayin saldırı sonucu şehitlerimiz olması hasebiyle proğramda değişikliğe giderek, Şehitler adına Kuran-ı kerim okutularak dualar edildi.   Proğrada Konuşma yapan Eğriambar Köyü dernek başkanı Kenan Cömert: öncelikle buaraya gelip bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi bildirmek isterim; biz bu proğramı iptalde edebilirdik ancak! Büyüklerimize ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza danışarak bu kararı aldık, ve görüyorumki iyide yapmışız. Ben tekrardan buraya gelen gelmeyen herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum dedi.
Eğriambar Köyünden Şehitlere Ahde Vefa

Eğriambar Köyünden Şehitlere Ahde Vefa

 

Merkezi Gebze’de bulunan Giresun Dereli İlçesine bağlı Eğriambar Köyü 29 Şubat Akşamı yapacağı geleneksel eğlence proğramını İdlib’de askerlrimize karşı yapılan hayin saldırı sonucu şehitlerimiz olması hasebiyle proğramda değişikliğe giderek, Şehitler adına Kuran-ı kerim okutularak dualar edildi.

 

Proğrada Konuşma yapan Eğriambar Köyü dernek başkanı Kenan Cömert: öncelikle buaraya gelip bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimi bildirmek isterim; biz bu proğramı iptalde edebilirdik ancak! Büyüklerimize ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza danışarak bu kararı aldık, ve görüyorumki iyide yapmışız.

Ben tekrardan buraya gelen gelmeyen herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.