E-Ticaret’in Devleri Sahnede! Gebze Teknik üniversitesi haberleri

Bilim-Teknoloji 09.04.2019 - 17:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2809+ kez okundu.
 

E-Ticaret’in Devleri Sahnede! Gebze Teknik üniversitesi haberleri

Gebze Teknik Üniversitesi’nin en aktif topluluklarından olan IEEE Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Öğrenci Topluluğu, bu sene ikincisi düzenlenen E-Ticaret Zirvesi’19 etkinliğine imza attı.
Kişisel Gelişim ve Kariyer Komitesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterildi. GTÜ İşletme Fakültesi binasında 300 kişinin katılmıyla gerçekleşen etkinlik LC Waikiki Genel Müdür Yardımcısı M.Salih Yılmaz’ın sunumuyla başladı. Ardından FMCG Paneli ile E-Ticaret’in mutfağına giriş yapıldı. Panelde FMCG’nin devleri Unilever, PepsiCo ve Nestle’nin E-Ticaret Müdürleri Burcu Çakmak, Tankut Koçyıldır ve Esat Hacaloğlu, IEEE GTÜ kurucusu ve Logo Yazılım Acoount Manager Erdem Eraydın moderatörlüğünde dijitalleşme,omnichannel,alternatif kanallar konuşuldu. Ardından pazara yeni bir heyecan getiren startup kültürüyle Getir şirketinden, Getir COO Çağlar Ergin dinleyicilere deneyimlerini aktardı. Dördüncü oturumda GittiGidiyor Dijital Pazarlama Müdürü Mine Kohen sunumuyla iş hayatında  yardımcı olacağını düşündüğü bazı önerilerde bulunup kendi kariyerini ve hayat hikayesini anlattı. Aynı zamanda Gittigidiyor'da dijital pazarlama bölümünü detaylı anlatıp pazarlama üzerinde çalışmak isteyenler için tavsiyelerde bulundu. Son oturumda Hepsi Burada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan E-İhracat, satış stratejileri ve Hepsiburada’nın E-Ticaretteki yerini anlatan sunumuyla etkinlik son buldu.   Fuaye Alanı Dikkat Çekti! 26 sponsorla gerçekleşen etkinlikte fuaye alanında birçok şirket yer aldı. Yiyecek-içecekten, teknik standlara kadar yer alan standlara katılımcıların ilgisi yoğundu. Etkinliğin sonunda konuşmacılara Teşekkür Plaketi takdim edildi. Ayrıca katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.
Gebze Teknik Üniversitesi’nin en aktif topluluklarından olan IEEE Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Öğrenci Topluluğu, bu sene ikincisi düzenlenen E-Ticaret Zirvesi’19 etkinliğine imza attı.

Kişisel Gelişim ve Kariyer Komitesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterildi. GTÜ İşletme Fakültesi binasında 300 kişinin katılmıyla gerçekleşen etkinlik LC Waikiki Genel Müdür Yardımcısı M.Salih Yılmaz’ın sunumuyla başladı. Ardından FMCG Paneli ile E-Ticaret’in mutfağına giriş yapıldı. Panelde FMCG’nin devleri Unilever, PepsiCo ve Nestle’nin E-Ticaret Müdürleri Burcu Çakmak, Tankut Koçyıldır ve Esat Hacaloğlu, IEEE GTÜ kurucusu ve Logo Yazılım Acoount Manager Erdem Eraydın moderatörlüğünde dijitalleşme,omnichannel,alternatif kanallar konuşuldu. Ardından pazara yeni bir heyecan getiren startup kültürüyle Getir şirketinden, Getir COO Çağlar Ergin dinleyicilere deneyimlerini aktardı. Dördüncü oturumda GittiGidiyor Dijital Pazarlama Müdürü Mine Kohen sunumuyla iş hayatında  yardımcı olacağını düşündüğü bazı önerilerde bulunup kendi kariyerini ve hayat hikayesini anlattı. Aynı zamanda Gittigidiyor'da dijital pazarlama bölümünü detaylı anlatıp pazarlama üzerinde çalışmak isteyenler için tavsiyelerde bulundu. Son oturumda Hepsi Burada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan E-İhracat, satış stratejileri ve Hepsiburada’nın E-Ticaretteki yerini anlatan sunumuyla etkinlik son buldu.

 

Fuaye Alanı Dikkat Çekti!

26 sponsorla gerçekleşen etkinlikte fuaye alanında birçok şirket yer aldı. Yiyecek-içecekten, teknik standlara kadar yer alan standlara katılımcıların ilgisi yoğundu. Etkinliğin sonunda konuşmacılara Teşekkür Plaketi takdim edildi. Ayrıca katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.