DURSUN HER MAHALLEYE TAZİYE EVİ VAAT ETTİ

Siyaset 25.12.2018 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1811+ kez okundu.
 

DURSUN HER MAHALLEYE TAZİYE EVİ VAAT ETTİ

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında Gebze Samsunlular Derneği’ne konuk oldu. Yeni vaatlerini açıklamayı sürdüren Dursun her mahalle için çayı ve yemeği belediye tarafından karşılanacak taziye evi vaat etti
CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun her mahalleye taziye evi vaat etti. Dursun, Şakir Töngel başkanlığındaki Gebze Samsunlular Derneği’nde, dernek üyelerinden gelen soruları da yanıtladı. Dursun şunları kaydetti: “Cenazelerimiz oluyor. Sokak aralarında ‘balon şişiriyoruz.’ Cenaze sahiplerinin hiç sıkılmadan gelen misafiri ağırlaması için yemeğinden çayına kadar tüm hizmetlerin belediyece verildiği her mahalleye taziye evlerini belediyede yönetime geldiğimizde kuracağız. Acı yaşayana bir de eziyet olmaz. Camilerin ve ibadethanelerin bakımı, asla kimseye minnet olmadan belediyenin icraatıdır. İnsanların gönül rahatlığıyla dini vecibesini, ibadetini yerine getirecek alan yaratmamız lazım. İbadethaneler inancımıza ve vatandaşımıza yakışır şekilde belediye tarafından onarılacak ve her ihtiyacı belediye tarafından karşılanacak. Zaten yoksul olan vatandaşları bir de buralara kaynak aktarmak zorunda bırakmayacağız.” Sabit pazarlar dahil olmak üzere kamu hizmetlerinin yürüme mesafesinde olması gerektiğini kaydeden Dursun, “OSB’lere ve köylere açılan yollar servisçi esnafı için eziyet. Ana çözüm battı çıktılar ve yonca türü kavşaklardadır. Büyükşehir ve Karayolları işbirliğinde Gebze Belediyesi yoncalar yapmak zorunda. Böyle bir projemiz var. Hatta E5 Karayolu’nu yer altına gömüp üstüne kent meydanı tasarlıyoruz. Karayolunu yer altına gömdüğünüzde inanılmaz bir alan ediniyorsunuz” dedi. Merkezde trafiğe kapalı alanda ring hattı oluşturmak ve Gebze’nin etrafını dolaşacak hafif raylı sistemi iki ana projeleri olarak açıklayan Dursun, “Vatandaşı bu şekilde toplu taşımaya özendirmek istiyoruz. Trafiği başka türlü rahatlatamayız” diye konuştu. CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun’a Gebze Samsunlular Derneği’ni ziyaretinde CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile sınırlı sayıda partili yönetici ve üye eşlik etti. Başkan Yılmaz da toplantının başlangıcında ve ortasında söz alarak, Gebze’de her kesimin kendini bulacağı bir belediye meclisi aday listesi hazırlayacaklarını; yolsuzluk, yoksulluk ve imar sorunu ile mücadele edeceklerini belirtip Recep Dursun’a her yönüyle kefil olduğunu söyledi. Bu tarz programlarda çok sayıda eşlik edenle birlikte gereksiz gövde gösterilerinden kaçınan ve halkla daha rahat iletişim kurabilen Dursun, Samsunlular Derneği’nde de konuşmasını fazla uzatmadan, ağırlıklı olarak vatandaş beklentilerini dinledi. Sorularını yanıtladı. Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Şakir Töngel ve yönetimi ile üyeler dört dörtlük ev sahibi sergiledi. Toplantıda derneğin eski başkanları Mustafa Tüğmen ve Kasım Ünal da yer aldı.
CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun seçim çalışmaları kapsamında Gebze Samsunlular Derneği’ne konuk oldu. Yeni vaatlerini açıklamayı sürdüren Dursun her mahalle için çayı ve yemeği belediye tarafından karşılanacak taziye evi vaat etti

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun her mahalleye taziye evi vaat etti. Dursun, Şakir Töngel başkanlığındaki Gebze Samsunlular Derneği’nde, dernek üyelerinden gelen soruları da yanıtladı. Dursun şunları kaydetti:

“Cenazelerimiz oluyor. Sokak aralarında ‘balon şişiriyoruz.’ Cenaze sahiplerinin hiç sıkılmadan gelen misafiri ağırlaması için yemeğinden çayına kadar tüm hizmetlerin belediyece verildiği her mahalleye taziye evlerini belediyede yönetime geldiğimizde kuracağız. Acı yaşayana bir de eziyet olmaz.

Camilerin ve ibadethanelerin bakımı, asla kimseye minnet olmadan belediyenin icraatıdır. İnsanların gönül rahatlığıyla dini vecibesini, ibadetini yerine getirecek alan yaratmamız lazım. İbadethaneler inancımıza ve vatandaşımıza yakışır şekilde belediye tarafından onarılacak ve her ihtiyacı belediye tarafından karşılanacak. Zaten yoksul olan vatandaşları bir de buralara kaynak aktarmak zorunda bırakmayacağız.”

Sabit pazarlar dahil olmak üzere kamu hizmetlerinin yürüme mesafesinde olması gerektiğini kaydeden Dursun, “OSB’lere ve köylere açılan yollar servisçi esnafı için eziyet. Ana çözüm battı çıktılar ve yonca türü kavşaklardadır. Büyükşehir ve Karayolları işbirliğinde Gebze Belediyesi yoncalar yapmak zorunda. Böyle bir projemiz var. Hatta E5 Karayolu’nu yer altına gömüp üstüne kent meydanı tasarlıyoruz. Karayolunu yer altına gömdüğünüzde inanılmaz bir alan ediniyorsunuz” dedi.

Merkezde trafiğe kapalı alanda ring hattı oluşturmak ve Gebze’nin etrafını dolaşacak hafif raylı sistemi iki ana projeleri olarak açıklayan Dursun, “Vatandaşı bu şekilde toplu taşımaya özendirmek istiyoruz. Trafiği başka türlü rahatlatamayız” diye konuştu.

CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun’a Gebze Samsunlular Derneği’ni ziyaretinde CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Gençlik Kolları Başkanı Savaş Gayretli ile sınırlı sayıda partili yönetici ve üye eşlik etti. Başkan Yılmaz da toplantının başlangıcında ve ortasında söz alarak, Gebze’de her kesimin kendini bulacağı bir belediye meclisi aday listesi hazırlayacaklarını; yolsuzluk, yoksulluk ve imar sorunu ile mücadele edeceklerini belirtip Recep Dursun’a her yönüyle kefil olduğunu söyledi.

Bu tarz programlarda çok sayıda eşlik edenle birlikte gereksiz gövde gösterilerinden kaçınan ve halkla daha rahat iletişim kurabilen Dursun, Samsunlular Derneği’nde de konuşmasını fazla uzatmadan, ağırlıklı olarak vatandaş beklentilerini dinledi. Sorularını yanıtladı. Gebze Samsunlular Derneği Başkanı Şakir Töngel ve yönetimi ile üyeler dört dörtlük ev sahibi sergiledi. Toplantıda derneğin eski başkanları Mustafa Tüğmen ve Kasım Ünal da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.