DÜĞÜNLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK!

Ekonomi 31.08.2020 - 21:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2594+ kez okundu.
 

DÜĞÜNLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK!

Hıfzıssıhha kurulunun düğün, nikah, kına gibi organizasyonlarla ilgili aldığı ek tedbirler düğün salonu işletmecileri tarafından protesto edildi.
Koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artmasının ardından İstanbul Valiliği İl Hıfzıssıhha kararı ile Kapalı Salonlar da sünnet düğünü, kına gecesi ve nişan etkinlikleri durdurulurken nikah ve düğün törenlerinde paketli su servisi dışında ikramlar yasaklandı.   Bunun üzerine İstanbul Toplantı ve Düğün Salonları İşletmecileri Esnaf Odasına bağlı işletme sahipleri ve çalışanları bugün Küçükçekmece’de bir araya gelerek alınan kararı protesto etti.   Ellerinde pankart ve dövizler bulunan işletme sahipleri, korona virüs tedbirlerine bir çok sektörde uyulmadığını belirtti.
Hıfzıssıhha kurulunun düğün, nikah, kına gibi organizasyonlarla ilgili aldığı ek tedbirler düğün salonu işletmecileri tarafından protesto edildi.

Koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artmasının ardından İstanbul Valiliği İl Hıfzıssıhha kararı ile Kapalı Salonlar da sünnet düğünü, kına gecesi ve nişan etkinlikleri durdurulurken nikah ve düğün törenlerinde paketli su servisi dışında ikramlar yasaklandı.

 

Bunun üzerine İstanbul Toplantı ve Düğün Salonları İşletmecileri Esnaf Odasına bağlı işletme sahipleri ve çalışanları bugün Küçükçekmece’de bir araya gelerek alınan kararı protesto etti.

 

Ellerinde pankart ve dövizler bulunan işletme sahipleri, korona virüs tedbirlerine bir çok sektörde uyulmadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.