Dr. Hakan Höbek’’Sizlerin Desteğini Bekliyorum’’

Siyaset (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.05.2018 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3187+ kez okundu.
 

Dr. Hakan Höbek’’Sizlerin Desteğini Bekliyorum’’

Dr.Hakan Höbek haberleri son dakika habeleri
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek Denizli Mahalle Muhtarı Nejat Araba ve mahalle sakinlerinin  verdiği iftar yemeğine katıldı.  Denizli Mahallesi meydanında  gerçekleşen iftar yemeğine 2 bin kişi katıldı. İftar yemeğine katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr.Hakan Höbek’e iftara katılanlar mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.  İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Dr. Hakan Höbek’’  Beni bu akşam ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.     Ben 1993 yılında Gebze’nin ilk polikliniği olan Gebze Şifa Kliniğini kurdun. Ardından da Gebze Merkez Hastanesinde 12 yıldır sizlere sağlık hizmeti  vermeye devam ediyorum. Uzun yıllardır sağlık konusunda yapmış olduğum hizmetleri allah nasip ederse, sizlerin de desteği ile Mecliste sürdürmek istiyorum.  ‘’dedi.  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Sadık Güvenç ile birlikte geçirmiş olduğu rahatsızlık neticesinde evinde yatmakta olan Mustafa Öztürk’ü ziyaret ettiler ve geçmiş olsun temennisinde bulundular.  
Dr.Hakan Höbek haberleri son dakika habeleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek Denizli Mahalle Muhtarı Nejat Araba ve mahalle sakinlerinin  verdiği iftar yemeğine katıldı.  Denizli Mahallesi meydanında  gerçekleşen iftar yemeğine 2 bin kişi katıldı. İftar yemeğine katılan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr.Hakan Höbek’e iftara katılanlar mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.  İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Dr. Hakan Höbek’’  Beni bu akşam ağırladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.  

 

Ben 1993 yılında Gebze’nin ilk polikliniği olan Gebze Şifa Kliniğini kurdun. Ardından da Gebze Merkez Hastanesinde 12 yıldır sizlere sağlık hizmeti  vermeye devam ediyorum. Uzun yıllardır sağlık konusunda yapmış olduğum hizmetleri allah nasip ederse, sizlerin de desteği ile Mecliste sürdürmek istiyorum.  ‘’dedi.  Ak Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Hakan Höbek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Sadık Güvenç ile birlikte geçirmiş olduğu rahatsızlık neticesinde evinde yatmakta olan Mustafa Öztürk’ü ziyaret ettiler ve geçmiş olsun temennisinde bulundular.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.